Otthon

Allergiás az emberekre egy kutya – fotó

Nem csak az ember lehet allergiás a kutyaszőrre.

Adamnek, a fekete mentett labradornak hónapokon át megmagyarázhatatlan okból hullott a szőre, gyulladt, hólyagos volt a bőre, és folyton vakaródzott. A gazdája, Robin Herman mindent megtett azért, hogy enyhítse a négylábú szenvedéseit: a lehető legjobb ételekkel etették, bolhátlanították és speciális fürdőket kapott otthon, illetve az állatorvosnál is. Mindhiába, ugyanis az állapota semmit sem javult.

Allergiás az emberekre egy kutya

A kutyát végül vérvizsgálatra vitték, ami fényt derített a sokkoló diagnózisra: Adam allergiás az emberekre. “Először nem akartam elhinni az állatorvosnak. Azt hittem, hogy csak viccel” – mesélte Robin.

Pedig nem viccelt, ugyanis nemcsak az ember lehet allergiás a kutyaszőrre, de a kutya is az emberi szőrszálakra, illetve hajszálakra.

A gazdi nagy nehezen talált egy állatorvost, aki immunterápiával igyekszik segíteni a kutyán. Robin nagyon bízik benne, hogy Adam meggyógyulhat, ugyanis semmiképp sem akar lemondani róla, hiszen nagyon szereti.

Forrás: Oddity Central

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top