Otthon

Luxuscikként támad fel a linóleum – padlótrend, 2014

A jó öreg, praktikus linóleum még sok otthonban ott díszeleg a padlón, de az idő eljárt felette. Az új trendek nemcsak ezt, de a laminált parkettát is kiszorították lassanként a divatos otthonokból, ahol az idei irányzatoknak megfelelően leginkább a természetes és természetes hatású fa- és kőburkolatok vették át a főszerepet.

Igen, természetes hatású burkolatok, de milyenek! Nem mind valóban természetes ugyanis, mégis annak tűnik. Sokszor tapintásra sem tűnik fel rögtön, hogy nem valódi fáról van szó, ha pedig az árcédulát nézzük, végképp azt gondolhatjuk, hogy válogatott tölgyből készültek ezek a manapság igencsak trendinek számító padlózatok. Luxuslinóleumnak nevezik az anyagot, amely ötvözi a tartósságot, a praktikumot és az esztétikumot, és valóban a luxus érzetét kelti a szemlélőben. Jelenleg ezek a természetes hatású anyagok – beleértve a kő hatású burkolatokat is – számítanak az első számú trendnek a lakberendezésben, ha az eladások számát nézzük. Persze emellett még más irányzatok is hódítanak. Lássuk, melyek ezek!

 

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top