Otthon

30 esküvői dekorötlet költséghatékonyan

Van az úgy, hogy az ember lánya nem túl gazdag, vagy épp teljesen másra kell a pénz, amikor közeleg az esküvő napja. Erre az esetre gyűjtöttem mutatós dekorációs ötleteket, pénztárcakímélő üzemmódban.

Iskolakezdés, babavárás kontra esküvő

Magam is ebben a cipőben járok hamarosan, azaz költséghatékony esküvői cipőt kell húznom. Ám nem áll a rendelkezésünkre számolatlanul pénz a nagy eseményre, ami pedig van, azt inkább a nemsokára születendő gyermekünkre költenénk. Vár ránk az esküvőn kívül egy kis lakásátalakítás, két nagy lány iskolakezdése és a babakelengye beszerzése. Mind a három egyenként is erősen megterheli a családi kasszát, így nem gondolkodhatunk túl nagy csinnadrattában az esküvőnkön.

Ilyen esetben mit tehetünk? Minél látványosabb megoldásokra törekszünk, minél kevesebb pénzből. A galériában látható dekorációkban az a jó, hogy mindegyik olyan alapanyagokból készül, amit könnyen beszerezhetünk, saját két kezünkkel elkészíthetjük, és az eredmény monumentális, mutatós dekoráció lesz.

Ha van egy nagy, csupa szín dekorunk, az tulajdonképpen megadja az egész esküvő alaphangulatát, túl sok csicsa már nem is kell mellé, csupán apróságok: mint például a székek háttámlájára tett vicces jelölések a családnak. Ezt például biztos hogy megvalósítjuk. Lehet, hogy a lenti dekorációk munkaigényesek, de az is biztos, hogy megérik a fáradságot, hogy egy egyedi hangulatú esküvőnk legyen, költséghatékonyan.

Plusz 5 költséghatékony tipp az esküvődre:

Megnézem
Összes kép (1)

Képek forrása: HomeMyDesign.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top