Otthon

Ezt is lehet használt pólóból: ékszereket készítettünk belőle

Az utóbbi hetekben nálunk is többször felbukkantak már <a href="https://nlc.hu/otthon/20140427/polo-ujrahasznositas/" target="_blank">tippek és ötletek</a>, hogy mennyi minden lehet készíteni a tavaszi gardróbcserekor kiszuperált pólókból. Mivel nagyon szerettétek őket, most magunk is belevágtunk a dologba, és kétféle virágos díszt is megcsináltunk, amiből lehet ruhán dísz, vagy mondjuk gyűrű. Megmutatjuk lépésről lépésre, hogyan készülnek.

Már lassan megszokhattátok, hogy újabban mindig valami újrahasznosítós ötletet mutatok nektek. Így lesz ez most is. Ezt a ragyogó sárga pólót csak és kizárólag azért hoztam el a turiból, mert a színe rabul ejtett, meg a 400 forint sem volt rossz ár, amennyit a végén otthagytam érte. Gyönyörű színű pólót akár a szekrényed “2 éve nem vettem fel” szekciójában is találhatsz, vagy turizz te is, ahogy én.

Amire szükséged lesz:
• egy csodálatos színű póló
• vékony textil filc
• ceruza, olló, ceruza, ragasztópisztoly, egy fogpiszkáló

VIRÁGOS KITŰZŐ

Ékszert készítettünk a megunt pólóból

 
Nézd meg, hogyan készül:

Megnézem
Összes kép (1)

TIPP: Ha a felhőcskékből többet vágsz ki, mondjuk 12-14 darabot, és felragasztod, ahogy mutattam, a szirmokat szétnyitva egy komplett virágot kapsz. Egy másikféle virágot, mint amit én most elkészítettem. Ha a virág közepén látható csavart módszert alkalmazod, az magában is megáll virágként. Így már összesen háromféle virágot tudsz készíteni.

VIRÁGOS GYŰRŰ

Ékszert készítettünk a megunt pólóból

Nézd meg, hogyan készül:

Megnézem
Összes kép (1)

TIPP 2: A gyűrűdet minden alkalommal vedd le, amikor kezet mosol, mert nem bírja a vizet !

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top