Otthon

Hogyan vigyünk színt okosan a lakásba?

Szívesen vesszük körül magunkat színekkel otthon, ebből születnek a rikító narancssárgára festett falak és más szemkápráztató színbalesetek is. Ezért most arra a kérdésre kerestük a választ, hogyan tudunk színeket csempészni az otthonunkba úgy, hogy a végeredmény harmonikus és elegáns legyen – falfestés és más drasztikusabb beavatkozások nélkül.

Nem is gondolnánk, hogy egy tér, egy szoba hangulatát mennyire meghatározzák a kiegészítők. Mostani anyagunk készítése során arra kerestük a választ, hogyan is színezhetjük ki az otthonunkat anélkül, hogy a falat zöldre, az ajtót pedig sárgára mázolnánk. A választ pedig a kiegészítőkben kell keresni, hiszen a díszpárnák, a textilek, a bútorok színe és az apró csecsebecsék nagy hatással vannak egy tér összképére. Hogy pontosan mire is gondolunk? Mutatjuk!

Megnézem
Összes kép (1)

Hol, mit?

Ha kedvet kaptatok a színezéshez, akkor mi ezeket a kiegészítőket ajánljuk. Míg a sárga asztali futóval az étkező lesz nyárias és barátságos, addig a konyhát a rózsaszín kenyértartóval és narancs bögrével bolondíthatjátok meg, a hálószobátokba pedig csak az ágyneműt kell áthúzni!

Hogyan vigyünk színt okosan a lakásba?

1. Kenyértartó, Butlers 9990 forint
2. Henger alakú párnák, JYSK 2000 forint/db
3. Kék szék, Butlers 13 990 forint
4. Sárga asztali futó, H&M Home 2990 forint
5. Baglyos gyertya, H&M Home 1990 forint
6. Narancs bögre, F&F Home 299 forint
7. Sárga asztal, Butlers 19 990 forint
8. Kockás ágynemű, F&F Home 6990 forint
9. Kék párna, F&F Home 899 forint
10. Zöld rénszarvas, IKEA 4990 forint
11. LED-es fényfüzér, IKEA 4990 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top