Otthon

Konyhaátalakítás: előtte és utána

Az új lakás nagy öröm. Először csak ismerkedünk vele, aztán felmérjük, mi az, amit egy kicsit magunkra kell szabni ahhoz, hogy teljesen otthon érezhessük magunkat.

Otthonunk az 1920-as évek végén épült, bájosan romantikus, az időszak minden kedves jellemzőjével: magas plafonok, ólomüveg, eredeti gránit kőpadló, régi kilincsek (tudom, erre figyelni túlzás, de az összhatás szempontjából ez sem volt elhanyagolható részlet). Ezt a házat minden előttünk itt élő gazdája szerette. És ezt megérzi az ember.  Az előző tulajdonosok mindent szépen rendben tartottak, amit kellett, felújítottak. Nem volt sehol omladozó vakolat, sem lepukkant helyiségek, minden a legnagyobb rendben volt. És nekünk éppen erre volt szükségünk: egy ház, amibe beköltözhetünk különösebb kihívásoktól mentesen, ahol annyi csak a dolgunk, hogy a mi ízlésünkhöz igazítunk ezt-azt – írja bloggerünk.

A konyhában azonban kellett némi átalakítás, hogy igazán a magukénak tudják érezni.

Ilyen volt:

Konyhaátalakítás: előtte és utána

 

Ilyen lett:

Konyhaátalakítás: előtte és utána
 
Ha kíváncsi vagy az átalakítás történetére és a lakás többi részére, kattints a Fapiac blogra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top