Otthon

Így hangoljuk húsvétra a terítéket!

A tavasz beköszöntével, a húsvét közeledtével ideje kitalálni, milyen is legyen az ünnepi asztal. Összeszedtünk néhány inspiráló megoldást, amelyekkel az egyszerű teríték húsvétra hangolható, és csinos ünnepi kellékeket is kerestünk ezer forint alatt és drágábban.

Húsvétkor a legtöbb család vagy szűk körben vagy szélesebben, de összegyűlik egy ünnepi ebéd erejéig. A gyerekek általában ekkor keresik meg a nyuszi által itt-ott eldugott finomságokat, és mindenki végigeszi a klasszikus húsvéti menüsort. Hogy ne csak az étkekkel, hanem a dekorációval és a terítékkel is megadjuk az alkalom módját, mutatunk pár kreatív ötletet.

Megnézem
Összes kép (1)

Hol mit?

Összeszedtünk néhány olyan kelléket, amelyek segítségével a konyhaszekrényben fellelhető tányérokkal is húsvétra és tavaszra hangolhatjátok a terítéket. Akadnak a bazárban drága holmik, de direkt válogattunk a pár száz forintos kínálatból is, hogy kevés anyagi ráfordítással is lehessen húsvéti terítékünk.

Asztal húsvétra hangolva

1. Kakasos tál, H&M Home 3.490 forint
2. Sütipapír, Eztettem, 590 forint
3. Tortatál fedővel, Butlers, 14.900 forint
4. Tojástartó, Skandi Trend, 1.390 forint
5. Tortalapát, Skandi Trend, 2.990 forint
6. Rózsás szalvéta, Ikea, 595 forint
7. Pohár, Ikea, 395 forint
8. Terítő, Jysk, 3.490 forint
9. Nyuszifüles tároló, Butlers, 2.190 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top