Otthon

Pipereasztalok: az igazi csodától a hiperolcsóig

Milyen pipereasztalunk lenne, ha nem számítana az ár? És milyen stílusos fésülködőasztal hozható ki 20 ezer forintból? Erre adunk választ!

Azok a nők, akik csak egy kicsit is odavannak a divatért és a sminkelésért, azt hiszem, egytől egyig olyan otthonról álmodnak, amiben van egy külön gardróbszobájuk és egy fésülködősarkuk. Ha a pöttöm lakások helyhiánya miatt az első mindig csak álom marad, akkor is kiharcolhatunk magunknak egy piciny szegletet fésülködőasztalnak.

Egy pipererészleghez nem kell más, csak egy asztal, egy szék és egy méretes tükör, aztán már tőlünk függ, hogy budoáros, retró vagy éppen minimál stílusban ölt testet a szépségszigetünk. A kozmetikumok rendszerezéséhez múlt héten adtunk tippeket, most lássuk, milyen kis szépségbirodalmat alakíthatunk ki magunknak otthon!

Megnézem
Összes kép (1)

Ezúttal három bazárt készítettünk. Az első kettőnél nem néztük az árakat, csak a stílus számított, így ezekben borsosabb árú termékeket találtok. Az első összeállítás a barokkos, már-már giccses vonal mentén készült, míg a másiknál a modern minimál került a középpontba. A harmadiknál véget vetettünk az álmodozásnak, és megpróbáltunk egy olyan piperesarkot összeállítani, ami hiperolcsó.

Hol mit?

Barokkos
Ennél az összeállításnál a fekete-fehér színek dominálnak. Már maga az asztal sem egy egyszerű forma, de a hangulatot mindenképpen a tükör adja meg. Az ékszerek tárolására ebben az esetben egy fém tortaállványt választottunk.

Pipereasztalok: az igazi csodától a hiperolcsóig

1. Fekete fém tortaállvány, H&M Home 1290 forint
2. Barokkos fekete tükör, Ikea 6990 forint
3. Asztal, Butlers 44 900 forint
4. Fotel, Ikea 26 990 forint
Összesen: 80 170 forint


Minimál
Egyszerű formák és szikrázó fehér színek, amit egyedül a sárga kagylófotel tör meg. Itt sem fukarkodtunk.

Pipereasztalok: az igazi csodától a hiperolcsóig

1. Tükör, Butlers 49 900 forint
2. Porcelán tároló, H&M Home 2990 forint
3. Asztal, Ikea 29 900 forint
4. Sárga kagylófotel, Ikea 89 990 forint
Összesen: 172 780 forint

Hiperolcsó
Ez az összeállítást nemcsak hiperolcsó, hanem helytakarékos is, hiszen egy lenyitható asztalt választottunk. Az olcsó fenyőszéket mi mindenképpen lefestenénk fehérre, vagy legalább a lábainak egy részét, és úgy már tökéletes összhangba is kerülnének az egyes darabok.

Pipereasztalok: az igazi csodától a hiperolcsóig

1. Talpas pohár, Butlers 1690 forint
2. Lenyitható asztal, Ikea 8990 forint
3. Tükör, Kika 3499 forint
4. Szék, Jysk 4500 forint
5. Párna, H&M Home 1990 forint
Összesen: 20 669 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top