20 cuki jelmezötlet farsangra

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Míg a gyerekek imádják, addig a farsangról sok anyukának az éjszakába nyúló szabás-varrás, ragasztás, barkácsolás jut az eszébe. Az ötleten már nem is kell törnöd a fejed – mi adjuk –, egy kis időráfordítással és némi kézügyességgel olyan jelmezt varázsolhatsz akár a legegyszerűbb alapanyagokból, amelyben kicsik és nagyobbak is jól érzik magukat.
2014. 02. 05. |

Kövess minket!

f Ajánlom
Nem kell minden évben bohócnak vagy nyuszinak öltözni: miért ne lehetne egy kisfiúból erőművész vagy egy kislányból Anna Wintour? Mutatunk pár lehetőséget farsangra:

  Olvass tovább

  Hozzászólások

  Lagrande 2014-02-07 09:29

  Tetszett az összeállítás, van olyan is, amit még kevésbé ügyesek is elkészítenek. Igaz, egy kicsit megkésve, mert már sokan túlestek az idei farsangi mulatságon....

  cinike3 2014-02-07 06:42

  Én is barkácsoltam jelmezt a lányomnak igaz elég régen ( több mint 20 éve ) ... ötlet sem kellett,, ment magától. Otthoni alapanyagokkal. Oviban volt Pirsoka, kis Hableány - ez volt a nagyobb kihívás, de még hosszú hajat (parókat) is csináltam. Akkor még jó kis makramé fonalat lehetett kapni (olcsón) ebből volt a szép szőke haj.... Volt tündér, egy rokontól kapott "amerikai" csodacsipke hálóingból - tényleg szép lett !
  Iskolában csibészke - én farmerom, megspékelve apja nadrágtartójával és egyéb kiegészítőkkel.... Mi felnőttek is "báloztunk" voltam bohóc . De ezt a jelmezt szerettem is :) Túl sok ügyesség nem kell, inkább fantázia és némi kézügyesség. Ennyi !

  Nők Lapja Cafe 2014-02-07 06:42

  Míg a gyerekek imádják, addig a farsangról sok anyukának az éjszakába nyúló szabás-varrás, ragasztás, barkácsolás jut az eszébe. Az ötleten már nem is kell törnöd a fejed - mi adjuk -, egy kis időráfordítással és némi kézügyességgel olyan jelmezt varázsolhatsz akár a legegyszerűbb alapanyagokból, amelyben kicsik és nagyobbak is jól érzik magukat.

  Nők Lapja Café: 20 cuki jelmezötlet farsangra