Otthon

Játszóházzá alakult a nappali? Segítünk rendet vágni!

Ha nálatok is probléma, hogy a csemeték játékai elborítják a nappalit, és játszóházzá alakult a családi élet legfontosabb színtere, most segítünk abban, hogyan változtass ezen. Hasznos rendszerezési tippekkel folytatódik a Babaszobahét a Nők Lapja Cafén.

Sokszor egyetlen szem gyerek mellett is nehezen uralkodom a nappalit elborító káoszon. Abba inkább bele sem gondolok, mivel küzdhetnek meg a két-, három-, netán négygyerekes anyák – én még az én egy szem porontyommal edződöm.

Kivándorolt a gumiszamár és a hintabirka

Bár van szobája a kisfiamnak, másfél évesen még leginkább ott szeret lenni, ahol napközben az anyukája is tartózkodik: a nappaliban. Így a gyerekszobából szépen kivándoroltak ide az építőjátékok, a kisautók, az autópályák, a gumiszamár, a hintabirka, a mesekönyvek és a zsírkréták, töméntelen mennyiségű azonosíthatatlan műanyag vacakkal együtt. Hol tároljam ezeket? Hogyan legyen a nappali egyszerre a gyerkőc tökéletes játszótere, de a szülőknek is megfelelő tér?

Minden a játékok rendszerezésén múlik, hiszen ha az éppen nem használt darabokat eltüntetjük a szemünk elől, akkor a nappali máris rendezettebbnek hat. Nézzétek meg, hogyan is csinálják ezt mások!

Megnézem
Összes kép (1)
Hogy kiderüljön, mi valósítható meg ezekből az inspirációkból a hazai üzletek kínálatából, körülnéztünk a boltokban. A hiperolcsótól a brutálisan drágáig, a picikétől a hatalmasig válogattunk össze nektek különféle tárolókat. Válogassatok kedvetekre!

Játszóházzá alakult a nappali? Segítünk rendet vágni!

1. Zsebes tároló, H&M Home 3990 forint
2. Fonott láda, Butlers 39 990 forint
3. Fémkosár, H&M Home 2990 forint
4. Műanyag tárolók, JYSK 1490 forint/db
5. Szövött műanyag kosár, Butlers 7990 forint
6. Láda, IKEA 17 990 forint
7. Pad tárolóval, JYSK 22 500 forint
8. Zöld textildoboz, H&M Home 990 forint
9. Tároló, IKEA 15 990 forint

Babaszobahetet tartunk a Nők Lapja Café otthon rovatában,„A nagymamám a példaképem, káprázatos terítőket hímzett” hogy segítsünk, hogyan rendezd be, és milyen apró trükkökkel tedd otthonosabbá vagy praktikusabbá a szobát, ahol majd a gyermeked felcseperedik, és ahol az összes cuki babakori pelenkázós és mosolyogva ébredős fotó készül majd róla.

Olvass bele a korábbi cikkeinkbe is!

Hogyan válasszunk babaágyat?
Interjú egy babajáték-készítővel: „A nagymamám a példaképem, káprázatos terítőket hímzett!”
Csináld magad: vidám felhőcske angyalkáknak
Hat dolog, amit felesleges megvenni a babaszobába

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top