Otthon

Hogyan álcázzuk az ágyat, ha kicsi a lakás?

Aki volt egyetemista, pályakezdő vagy bármilyen más okból lakott egyszobás lakásban, az tudja, milyen kellemetlen, ha a vendégek, vagy netán még az ajtóban álló pizzafutár is rálát az ágyunkra. Most erre a helyzetre kerestünk jó megoldásokat.

A magas lakásárak és a dráguló energia miatt is jobban megéri kis lakásban élni, olcsóbban hozzájutunk, és a fűtés is kevesebből kijön. Igen ám, de ahhoz, hogy egy kis élettérben is hasonlóan otthonosan érezzük magunkat, mint egy nagyobb lakásban, okosabban kell megszerveznünk a teret. Ilyen sarkalatos kérdés az egyszobás lakásoknál, hogy egy légtérben kell megoldani a nappali és a háló funkcióit. Most arra adunk tippeket, hogyan alakíthatunk ki otthonos hálórészt térelválasztókkal, függönyökkel és más kellékekkel.

Megnézem
Összes kép (1)

Akár a függönyös, akár a paravános vagy éppen a polcos leválasztást választjuk, itthon is egész széles választékból szemezgethetünk.

Hogyan álcázzuk az ágyat, ha kicsi a lakás?

1. Rózsás függöny, H&M Home 8990 forint
2. Paraván, Kika 44 900 forint
3. Térelválasztó polc, IKEA 39 990 forint
4. Galériaágy, IKEA 64 990 forint
5. Térelválasztó lépcsős polc, JYKS 13 500 forint
6. Komód, Butlers 289 000 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top