Otthon

Csináld magad: vidám őszi ajtódísz

Két darab söralátétből is könnyen készíthetünk kedves őszi ajtódíszt, ami minket és a vendégeinket is emlékeztet arra, hogy ráhangolódjunk az évszak szépségeire. A Masni Dekoráció ügyes kezű bloggere most a scrapbook technikát tesztelte, és így született meg ez a helyes kopogtató. Megmutatjuk, hogyan készül, és sablont is adunk hozzá!

A kreatív, vagy “csináld magad!”-tevékenység egyik legjobb pillanata, amikor az ember kipróbál valami olyan technikát, amit eddig nem. Ugrás az ismeretlenbe, magas rizikófaktorral, hiszen amit a gyakorlott kezek hipp-hopp összeraknak, az nekem nem biztos, hogy hipp-hopp megy (ismertek már, nem szeretek sokáig molyolni egy-egy ötlet kivitelezésén), és persze a kimenetel erősen kétes.

Csináld magad: vidám őszi ajtódísz

Viszont most örömmel jelentem, hogy ez a scrapbook-dolog nagyon jó. Egyszerű, nagyszerű és az eredmény, az őszi kopogtató is szép lett. Pár szóban összefoglalnám, hogy tulajdonképpen mi is ez a technika, mi a lényege: ámulatba ejtően szép papírokra, kinyomtatott feliratokat, fotókat rakunk és tovább díszítjük. Na, ez ugye tényleg nem ördöngösség?

A mostani kopogtatóhoz szükséged lesz:

Csináld magad: vidám őszi ajtódísz

  • 2 db kreatív boltban vett – vagy a múltkori szórakozóhelyről elhozott négyszögletes poháralátét,
  • Scrapbook papír, ami szintén kreatív boltokban kapható
  • Vékony, színes kartondarab
  • Egy kis darab dekorgumi vagy hullámkarton
  • A kinyomtatott “Hello, ősz!” sablon (ide kattints a letöltésért!)
  • Olló, papírragasztó, ceruza
  • Irodai lyukasztó (opcionálisan: övlyukasztó és ringliző)
  • 80 centi szaténszalag

Így készítsd el a kopogtatót:

Megnézem
Összes kép (1)
 
Ha tetszett, nézz körül a Masni Dekoráció blogon, ahol további hasznos kreatív ötleteket találhatsz leírással, például rengeteg különféle ajtódíszt: koszorúsat, hosszúkásat, szivecskéset, szélkerekeset.

Készíts egyszerű ajtódíszt fahéjból!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top