Otthon

Fogj ecsetet! – 3 tipp lakáscsinosításhoz

Nem tetszik az egyik fal a lakásban, de nem tudod, mihez kezdj vele? Vagy csak egy széket, kisasztalt szeretnél festéssel feldobni? Ma pont ehhez hoztak remek tippeket és inspiráló képeket a bloggereink.

A Nemiskacat blog egy nagyszerű festékfajtát mutat be, a krétafestéket. Legalább olyan menő, mint a táblafesték, de nem arra való, hogy krétával írható felületeket festhessünk vele bármire. Ezt kenhetjük fára, fémre, műanyagra, és a lényege, hogy hihetetlenül egyszerű használni, és természetes anyagokból készül.

„Miután hazaérsz a munkából, és van még két órád vacsoráig, simán leterítesz az előszobába egy kartont, ráállítod a kis komódot, lefested Chalk Paint festékkel, és amikor mész aludni, már vissza is teheted az ágyad mellé” – írja Nemiskacat, és meg is mutatja, miket festett vele eddig.

 
Fogj ecsetet! - 3 tipp lakáscsinosításhoz

A Masni Dekoráció bloggere egy korábban mintásra festett fallal elégedetlenkedik, és az újrafestést tervezi. Most a cikcakkmintába szeretett bele, és ehhez gyűjtött inspirációt:

Fogj ecsetet! - 3 tipp lakáscsinosításhoz

A Saját otthon projekt blogon most az étkező csúnya, sötét falára keresnek megoldást, ez egy fehérre festett téglafal is lehet. A posztban megnézhetitek, milyen jól működik mindenféle környezetben:

Fogj ecsetet! - 3 tipp lakáscsinosításhoz

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top