Otthon

10 mesés Balaton-parti nyaraló

Egy régi úri villa az Aranyparton, egy modern nyaraló egy északi parti villaparkban vagy egy rózsával befutott kis kőház Kenesén? A legszebb eladó Balaton-parti nyaralókból készítettünk képes válogatást, hogy ha már megvenni nem tudjuk őket, legalább ábrándozzunk egy kicsit.

Óriási kincs, ha valakinek a családjában van egy vízparti nyaraló, ahová nyári hétvégéken el lehet menekülni fürdeni, kikapcsolni, a szabadban főzőcskézni, vagy csak egyszerűen az árnyékban dögleni. Akárhányszor elvonatozunk a Velencei-tó vagy a Balaton mellett, alig győzzük legeltetni a szemünket a nyaralások hangulatát töményen árasztó kedves kis házakon.

Kíváncsiak voltunk, a Balaton mellett mennyiért adják a vízparti álmot, és a viszonylag olcsóbbaktól a legdrágábbakig szemezgettünk a leghangulatosabb nyaralók közül. Igyekeztünk barátságosabbakat, józanabb árfekvésűeket választani, de így is 30 milliónál kezdődnek az olcsóbbak, és akadt néhány kihagyhatatlan luxusvityilló is.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top