Otthon

Új dekorőrület: fillérekből dobhatod fel a szobád

Már itthon is beszerezhetjük a külföldön rettentő népszerű dekortapaszt, ami ezernyi színben és mintával kapható, és már egy tekerccsel teljesen új hangulatot adhatunk egy szobának.

A dekortapasz az elmúlt pár évben a külföldi blogok sztárja lett, mivel az ajándékcsomagolástól a lakás unalmas felületeinek megbolondításáig rengeteg dologra használható. A kezelése gyerekjáték, szinte bármilyen felületre ragaszthatjuk, és rengeteg divatos színben és mintával kapható.

Új dekorőrület: fillérekből dobhatod fel a szobád

A dekortapasz olyan, mint egy színes cellux, amit szinte bármilyen tiszta felületre felsimíthatunk, és mivel papírból van, akár írhatunk is rá, majd ha meguntuk, könnyen eltávolíthatjuk. Különösebb kézügyesség nélkül alkothatunk belőle izgalmas felületeket, helyes mintákat. Eredetileg Japánból származik, és tulajdonképpen az origamizáshoz is használt papírlapok továbbfejlesztett változata.

Teljes átalakítás kis kiadással

Mivel itthon is egyre több netes bolt nyílik, ahol lehet belőle rendelni, itt az ideje, hogy megismerkedjünk vele, és megnézzük, hogyan szépíthetjük vele a környezetünket. Egy tízméteres tekercset általában 600-900 forintért kaphatunk meg, de egy egymáshoz passzoló színekből álló tízes csomagot már hatezer forintból megszerezhetünk. Első hallásra soknak tűnhet, de már egyetlen darabbal teljesen újjávarázsolhatunk egy szobát, ha például a falat vagy az ajtókat dekoráljuk vele. Sokkal kevesebből kijöhetünk például, mintha falimatricát használnánk. Most ehhez gyűjtöttünk jobbnál jobb ötleteket.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top