Otthon

Nézz be Jude Law szerelmi fészkébe!

Ebben a kellemesen emberarcú házban élnének ma is Siena Millerrel, ha nem szakítottak volna másodjára is.

Jude Law viharos szerelmi életének egyik következménye, hogy elég sok házban élt már, és most éppen eladni készül az egyiket, írja az Aol.com ingatlanmelléklete. A londoni otthon azért különleges, mert akkor költözött ide a színész, amikor 2009-ben kibékültek Siena Millerrel, és teljesen felújíttatta az egészet. Valószínűleg hosszú távra tervezett, hiszen újra el is jegyezték egymást, de aztán két évvel később újra szakítottak.

Ennél jobb étkező nem is kell. Klikk a galériáért!
Ennél jobb étkező nem is kell. Klikk a galériáért!

A ház London két legmenőbb negyedének határán áll, a közelben rengeteg híresség lakik, például Sting, Clive Owen és Kate Moss. Nagy előnye még, hogy maga az épület messze van az utcafronttól, így jól el lehet benne bújni, és egy gyönyörű hátsó kert is tartozik hozzá. Belülről meglepően emberarcú az otthon annak ellenére, hogy luxusban nincsen hiány.

Összesen négy hálószoba található benne és három fürdő, kialakítottak külön házrészeket a vendégeknek és a kiszolgáló személyzetnek, az üvegfalú étkező pedig a mesés hátsó kertre néz. Az ára kis híján másfél milliárd forint, úgyhogy párszor meg kellene nyernünk a lottót, hogy beköltözhessünk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top