Otthon

5+1 bekuckózós fotel

A téli estéken az egyik legklasszabb program otthon, egy kényelmes fotelben bekuckózni. Mi ezekben kuckóznánk…

Hálózsák

5+1 bekuckózós fotel

A SuperEtte dizájnstúdió hálózsákkal kombinált fotelje a lehető legpraktikusabb darab, hiszen se párna, se külön takaró nem kell hozzá, a cipzárt pedig húzhatjuk a lábfejünkig, de akár a fejünk búbjáig is. Ahogy jólesik.

Nyuszifül

5+1 bekuckózós fotel

A dán tervezők által alkotott nyuszifüles fotel a klasszikus „nagymama”-fotelek modernizált változata,  egyszerre trendi, játékos és kényelmes.

Anyaméh

5+1 bekuckózós fotel

A gyapjúból készült, hajtogatható anyaméh-fotelt használhatjuk hagyományos fotelként, de ha visszavonulnánk, akár teljesen magunkra is csukhatjuk. Szerencsére magzatvizet azért nem adnak hozzá.

Pók

5+1 bekuckózós fotel

Bár a pók kétségkívül nem tartozik a legkedvesebb állatok közé, az ízeltlábúról mintázott fotel azért szimpatikus holmi. Karfái és lábai állíthatók, attól függően, hogy épp milyen pózban szeretnénk ejtőzni.

Szafaládé

5+1 bekuckózós fotel

A gigantikus, plüssborítású szafaládéfüzérre hajazó bútordarabot egy távol-keleti tervezőnek köszönhetjük. Hajtogathatunk belőle fotelt, de ez is csak egy lehetőség. Akár még bizarr szobadísznek is megteszi.

Doboz

5+1 bekuckózós fotel

Gyerekkorunk dobozokból és ágyneműkből eszkábált kuckóit idézi ez a dobozfotel, amely az idei, milánói dizájnhéten is sikert aratott. Örök gyerekeknek tökéletes.

 

ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

5+1 bekuckózós fotel

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top