A világ legjobb esküvői ajándéka

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A vőlegény édesanyja a férfi gyerekkora óta gyűjtögette a hozzávalókat az ajándékhoz. A férfi elsírta magát, amikor kibontotta.
2012. 08. 02. |

Kövess minket!

f Ajánlom
Kattints és nézd meg, milyen kincseket rejt még a lámpa!
Kattints, és nézd meg, milyen kincseket
rejt még a lámpa!
Íme az újabb bizonyíték, hogy a szeretettel kitalált saját készítésű ajándék
többet érhet a világ minden kincsénél. Egy amerikai férfit vasaló vagy porcelánkészlet helyett különleges lámpával lepte meg az édesanyja az esküvője alkalmából, írja a Huffington Post.

Kavicsok, zsebpénz


„Amikor kicsi voltam, édesanyám mosás előtt mindig kiszedte a zsebemből a kacatokat és egy befőttesüvegbe tette őket a fürdőszobapolc tetején. Először csak kavicsokat, fadarabokat és üveggolyókat talált, de később egyre érdekesebb kincsek kerültek az üvegbe” – mesélte a férfi az ajándék történetét.

Az édesanya egészen a fia házasságáig rejtegette a befőttesüveget, majd egy lámpát csináltatott belőle, és ezt adta neki nászajándékba. „Elsírtam magam, amikor kibontottam – vallotta be az ifjú férj. – Ez volt életem legnagyszerűbb ajándéka.”

Egy apa is kitett magáért


Az a szülő is nagyon kitett magáért, aki pár hónappal korábban egy mesekönyvet adott a lányának a ballagására, csak a szöveget cserélte le. Az eredeti írások helyett a lány összes valaha volt tanára írt róla egy-egy kis történetet.
Olvass tovább

Hozzászólások