Legjobban az ablakpucolást utáljuk

A sütő pucolása sem tartozik a kedvencek közé. Nálatok sem?

Az ablaktisztítás a legutáltabb házimunkaEgy friss angliai felmérés szerint tízből három ember szinte soha nem mos ablakot, a válaszadók negyede pedig elismerte, hogy a sütőt nem szokta megtisztítani. Minden huszadik megkérdezett pedig ahelyett, hogy maga végezné el, inkább takarítót hív, és rá bízza az utált házimunkákat.

Tízből négyen inkább lábbeli nélkül járnak a lakásban, és ily módon igyekeznek tisztán tartani a szőnyegeiket, ahelyett hogy rendszeresen porszívóznák és szőnyegtisztítóznák őket.

A válaszadók 14 százaléka pedig úgy nyilatkozott: a csempék, mosdók, kádak és persze a vécé pucolását végzi a legkevésbé szívesen, és évente legalább egyszer gondja akad az eldugult lefolyókkal.

Mint azt Richard Caines, a felmérést végző cég elemzője elmondta, a friss eredmények egybevágnak a takarítószerek piacán tapasztalt fogyasztásnak. A statisztikák szerint ugyanis ablaktisztítóból adnak el a legkevesebbet, míg a bútortisztítók és a speciális, nagyobb hatékonyságot ígérő tisztítószerek iránt nőtt a kereslet.

Ti melyik házimunkát utáljátok a legjobban? Milyen gyakran végzitek el mégis?

Címkék: házimunka, takarítás

Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

delinke6 2012-07-15 13:42

törölgetni utálok a legjobban , ablakpucolás maradhat

Torolt_felhasznalo_464050 2012-07-15 12:35

Hehe, én szeretek ablakot pucolni :) (bár az elsőn lakok, így könnyen lehet nagy a szám :D ). Mondjuk én mosogatni és vasalni is szeretek, remekül lehet közben gondolkozni :)

Bár én szerintem fura vagyok, mert alapból szeretem a "dzsuvás" melókat (pl. gáztűzhely takarítás), amikor látható eredményt lehet velük elérni, akkor olyan jó látni hogy mit is alkottunk :D 

 

 

Amit nem szeretek az a porszívózás, meg a portörlés, bár azt is csak a pakolás miatt...

fórumozok 2012-07-15 12:27

Aki meg mindjárt mondja, hogy ő szeret vasalni, az kivétel, vagy mazochista..)))

 

plusz jöhet hozzám, kiélheti minden perverzióját, annyi vasalnivalóm van

eda-1952 2012-07-15 12:24

Már megint a brittudósok, mi?...))) Ablakpucoló szerre nincs is szükség, mert régen ott volt az ecet meg az újságpapir, most meg van mikroszálas kendő.

Egyébként tévednek, vasalni a legutálatosabb dolog!Aki meg mindjárt mondja, hogy ő szeret vasalni, az kivétel, vagy mazochista..)))

Anda39 2012-07-15 12:03

Az angolokról van szó, nem rólunk...mi az, hogy utáljuk? ;)

mosolyka 2012-07-15 12:01

Egészségedre:D

Sugarbaby 2012-07-15 11:52

Ablakot pucoljon az, aki megunta az életét /9. em. + tériszony:-(/; sütőt meg a gázláng;-))) Ja, a szekrény tetejét meg a macska...

Nők Lapja Cafe 2012-07-15 11:52

A sütő pucolása sem tartozik a kedvencek közé. Nálatok sem?

Nők Lapja Café: Legjobban az ablakpucolást utáljuk

Kalkulálja ki Kötelezőjét!
14 biztosítóból válasszon Önnek megfelelőt! Gyors, egyszerű online kötés

További információk>>>