Otthon

Ingyen szundizást kínál a bútorbolt

Egy hálószoba-bútorokat forgalmazó üzletbe napközben bárki betérhet egy kis pihire. Kérdés, több ágyat vesznek-e a reklámfogásnak köszönhetően.

A New York-i boltban szeparált, hangszigetelt kis szobáiban kényelmes franciaágyak, tiszta ágynemű, frissítő, nyugtató zene és fürdőszoba várja az elcsigázott vendégeket, akik akár több órán át is nyugodtan pihenhetnek, ha ez az idejükbe belefér.Ingyen szundit kínál a bútorbolt

A szolgáltatásért egyáltalán nem kell fizetni, és a vendégnek vásárlási kötelezettsége sincs. Az üzlet görög tulajdonosa, Paul Efmorfidis szerint ugyanis így is megéri a sziesztáztatás: az általuk kínált ágyak és természetes alapanyagú matracok ugyanis annyira meggyőzőek, hogy ha a kuncsaft legközelebb ágyat akar majd vásárolni, szinte biztosan őket választja.

A tulajdonos egy sajtónyilatkozatában elárulta, hogy a kezdeményezés kifejezetten sikeres, vannak visszatérő vendégeik, és gyakran előfordul, hogy nincs már szabad szobájuk – ilyenkor a betérők előre foglalhatnak időpontot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top