Otthon

Így szépítsd a kerted!

Itt az ideje egy kis kertszépítésnek! Akár a kertészkedésnek állnál neki, akár kényelmes kerti bútorra vágysz, akár a gyerekeknek rendeznél be egy saját játszóteret, mindegyikre kínálunk pár ötletet.

A legjobb hazai játékos

További fotókért kattints a képre.
További fotókért kattints a képre!

Ha igazi tündérkertet szeretnél a kertedbe varázsolni, segít a a JÁTSZÓPARK Kft., ami 2007-ben kezdte meg szabványos játszóeszközök gyártását és forgalmazását szentendrei telepén. Idén vezették be új játszóeszközcsaládjukat, amelyet leginkább családi házak kertjébe terveztek, a gyerekek nagy örömére!

A TÜNDÉRKERT játszóeszközök szerkezete fűrészelt fenyőből készül, gyalult, csiszolt kivitelben, favédő alapozással és kétszeri felületkezeléssel, I. osztályú minőségben, akár egyedi igények alapján.

Speciális gumiburkolat az ízületi bántalmak ellen
Válogathatsz a különböző vastagságú és aljkiképzésű gumilapok között, amelyek széles körű felhasználásra, többek között játszóterek ütéscsillapító burkolatához készültek. Orvosi vélemény támasztja alá, hogy gumiburkolatok eséselnyelő tulajdonsága megelőzi az aktív mozgás során fellépő térd- és ízületi bántalmakat.
Kültéren (játszóterek, sportpályák, iskola-, óvodaudvarok, műfüves pályák aljzata, kültéri medencék körül, istállók, lovardák, jártatók, kerékpárutak, joggingösvények) és beltéren (sportpadlók aljzata, sportlövő termek hangszigetelése, medencék, fitnesztermek) egyaránt hasznos.

JÁTSZÓPARK Kft.
2000 Szentendre, Bükkös part 23/a.
Iroda: Szentendre, Paprikabíró u. 4.
Tel: 20/611-8455, 70/333-4550

Bővebben a Tündérkertről »
Kapcsolat: info@tunderkert.eu
Bővebben a gumiburkolatról »

 

A kertészkedés sem maradhat ki

További fotókért kattints a képre.
További fotókért kattints a képre!

Ebben segítenek az Oázis saját márkás termékei. Magyarország vezető kertészeti üzletlánca nagyjából négy évvel ezelőtt a fejébe vette, hogy a legjobb magyar termékeket a legjobb áron fogja vásárlóinak adni. Első lépcsőben az Oázis saját márkás földjeivel és tápoldataival ismerkedhettek meg a vevők, majd jöttek a 6-os és 10-es pakkos muskátlik és egynyári növények, sziklakerti évelők. Mára több mint 60-féle termék van a palettán, és mindegyikről elmondható, hogy a vásárló a legjobb minőséget kapja, elérhető áron.

Növények

Pakkos muskátlik és egynyári növények széles fajtájából válogathatsz, ráadásul az összes termék 100 százalékig magyar! Ízletes bogyós termésű gyümölcscserjék: szeder-, málna-, szedermálna-, eper- és kivifajták; valamint könnyen termeszthető balkonzöldségek: paradicsom-, paprika- és padlizsánfajták közül választhatnak azok, akik szeretnék átélni az otthoni termesztés élményét.

Földtípusok

Az Oázis nem véletlenül döntött úgy, hogy a különböző növénycsoportokhoz különleges földeket gyártat. A legnépszerűbb általános és balkonnövény-virágföld mellett külön kapható még orchideákhoz, bonsaiokhoz, kaktuszokhoz, virágzó szobanövényekhez, kerti örökzöldekhez és rododendronokhoz való föld is. A szép, könnyen felismerhető design, és a változatos kiszerelések is igazodtak a vásárlói igényekhez. Az örökzöldekhez nagyobb, 50 literes kiszerelésű föld készült, a kicsike bonsaiokhoz 2 literes minicsomagolásban lehet kapni, míg az általános virágföld 4-féle mennyisége közül választhatnak a vásárlók.

Ültetéskor használjunk még szarvasmarhatrágyát, ami főleg az örökzöldek, dísz- és gyümölcsfák jobb fejlődését szolgálja. A földfelszínre szórt fenyőkéreggel pedig a túl gyors párolgást, az ültető közeg felmelegedését akadályozhatjuk meg.

Oldott tápanyagok

A folyamatos tápanyag-utánpótlás fontos a balkonnövények gyors fejlődése érdekében, illetve a szobanövények egész évben kiegyenlített tápoldatozást kívánnak. A növényeknek fajtától függően speciális összetételű tápanyagra van szükségük, nem megfelelő hatóanyagok alkalmazásával a növény nem kezd a kívánt növekedésbe, virágai/termése gyengüléséhez vezethet. A lelkes hobbikertészek megfelelő tápoldatot választhatnak az Oázis saját márkás palettájáról!

Bővebben az Oázisról »

 

Keleti kényelem a kertben is – hazai vállalkozástól

További fotókért kattints a képre.
További fotókért kattints a képre.

Ha egyszerűen szeretnéd megoldani a kerti bútor kérdését, jó megoldás a polyrattan, szintetikus rattan vagy műrattan bútor. A hagyományos rattan növényi szálaitól eltérően ez egy szintetikus anyag, amely rendkívül jó szakítószilárdsággal bír. UV és időjárásálló, ennek köszönhetően nem veszíti el idővel a színét.

Használhatóak kerti bútornak, vendéglátóhelyeken, éttermekben, kávézókban, beltérben és kültérben egyaránt. Rendkívül elegáns, exkluzív hatást keltenek.

A szintetikus rattan, polyrattan kerti bútor hazai gyártása

A Ratrat Kft. kiváló minőségű, hosszú ideig használható kerti bútorokat kínál. Ezek könnyen tisztíthatóak, ráadásul egész évben kint maradhatnak a kertben, az időjárás nem tesz kárt a rattanszövetben. Csakis a legjobb minőségű műrattan szálakból készítik termékeiket, így azok nem szakadnak, nyúlnak, fakulnak egyhamar.
Ezek egytől egyig magyar termékek, 1 év garanciával. A bútorok vázát 100% alumíniumból készítik, hogy könnyűek és időtállóak legyenek.

A saját fejlesztésű fonási technikának köszönhetően a polyrattan bútorok sokkal időtállóbbak, a rattanszálak nem tudnak kijönni a helyükről, nem szakadnak el. A megerősített alumíniumvázas szerkezet garantálja a rozsdamentességet és a bútorok stabilitását. A hazai gyártásnak köszönhetően nem kell hónapokat várni a kerti bútorra, és akár egyedi mérettel rendelkező rattanbútorokat is lehet rendelni!

Bővebben a Ratrat Kft. kínálatából »

A Facebookon is elérhető »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top