Otthon

Lady Gaga letelepedik Londonban?

"Nem őrültem meg, hogy pénzt adjak egy lakásért! Az már majdnem olyan, mintha férjhez mennék" - Három hónapja ezt mondta Lady Gaga, de nem bírta tovább.

 

közel esik ide az Oxfort street-i bevásárló paradicsom
Közel esik ide az Oxfort Street-i
bevásárlóparadicsom

Alább nem adta, csak a felső szint érdekelte az énekesnőt. És amint ráakadt a vágyott penthouse lakásra Londonban, azonnal lefoglalta, sőt, ki is fizette – bár beköltözni egyelőre nem tud. A kivitelezők még javában dolgoznak a modern, csupa beton, tetőteraszos luxustársasházon.

Gaga éveken át a Lanesborough Hotelben szállt meg, ha a brit fővárosban lépett fel, s úgy tűnt, egyáltalán nem zavarja, hogy bőröndökből kell élnie. A vamp különcséghez passzolt is ez a lazaság. Netán változott valami?

Úgy tűnik, igen. Mert bármennyire is eredetinek, kívülállónak, másnak hirdeti magát a szőke díva, ő is csak emberből van. Pont ő ne vette volna észre, hogy mind több amerikai híresség teszi át végleg vagy ideiglenesen a székhelyét Londonba? Madonna például, és volt férje, Guy Ritchie, akik a Soho melletti bohém, de egyben igen elegáns Fitzrovia negyedben tettek szert ingatlanra.

Persze az is lehet, hogy nem majmolásról, csak véletlen egybeesésről van szó. A Fitzrovia egyébként is hangulatos hely, menő kocsmáknak, elegáns éjszakai bároknak és a legjobb butikoknak ad otthont, de közel esik ide az Oxfort Street-i bevásárlóparadicsom és a legtöbb színház is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top