Otthon

A sampon nem csak hajmosásra jó

Ha eddig csak és kizárólag a hajad tisztán tartására használtad a sampont, figyelj! Eláruljuk, mire alkalmas még ezen kívül.

A sampon nem csak hajmosásra jóFolteltávolítás

Ha egy makacs, zsíros foltot kell kiszedned a ruhádból, méregdrága folteltávolító helyett a sampon is megteszi. Nedvesítsd meg a foltot, dörzsöld be egy kis samponnal, majd áztasd hideg vízbe legalább fél órára, végül kézzel vagy géppel mosd ki a szokásos módon!

Mosogatás

Ha épp kifogyott a mosogatógépből a mosogatószer, és nincs kedved elmenni a boltba újat venni, használj helyette sampont! Öntsd közvetlenül a mosogatógép adagolójába és már indíthatod is a mosogatást!

Kefék, fésűk

A sampon a hajkefék, fésűk tisztítására is alkalmas, hiszen ahogy a hajadról, úgy az azzal közvetlenül érintkező eszközökről is leoldja a zsírt és a szennyeződéseket. Engedj meleg vizet a mosdóba, önts bele 2 evőkanál sampont, majd áztasd ebben a hajszálaktól, hajcsomóktól már megtisztított fésűket és keféket nagyjából 1 órán  át. Ezután öblítsd le az eszközöket tiszta vízzel!

Krómozott felületek

A krómozott felületek kezeléséhez sincs szükség feltétlenül e célra kifejlesztett szerre, hiszen a sampon és szódabikarbóna keverékével is hatékonyan tisztíthatók és fényezhetők.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top