Otthon

Bizonyítsd szerelmed tengerimalaccal!

Unod már a Valentin napján kapott/adott vörös rózsa + finom csoki kombót? Valami eredetibb ajándékra vágysz? Akkor irány a Petőfi Csarnok, ahol akár egy új házi kedvencet is beszerezhetsz a szerelem ünnepére.

Bizonyítsd szerelmed tengerimalaccal!

Akrobatamutatványokkal készülnek a miskolci békák »

Kisállatot ajándékozni persze kicsit körültekintőbben kell, mint egy doboz bonbont, mert mi van, ha a szemünk fénye éppen nem akar a lakásában macskát tartani, úgyhogy jelen esetben inkább dobjuk sutba a titokzatoskodást és párunkkal együtt induljunk neki a Petőfi Csarnokbéli körsétának, ahol február 12-13-án két napon keresztül délelőtt 10.00 és este 18.00 óra között válogathatunk a kutyák, cicák, nyulak, madarak, tengerimalacok, rágcsálók és siklók hatalmas választékából.

Aki a kevésbé hangos és mozgékony, de azért mégis az élő ajándékok híve, az a hatalmas növény/dísznövény választékot látva ámulhat és bámulhat, és persze vásárolhat. A Pecsában immár tizenhetedik alkalommal megrendezett Valentin Napi Kisállat és Növényvásáron állatorvosok tanácsait is kikérhetjük, ráadásul ingyenesen, sőt akár azonnal meg is vizsgáltathatjuk a házhoz érkező legújabb jövevényt.
Bővebb infó: www.pecsa.hu »

Tippjeink:

Vadászgörény

Pro: Ha imádod a selymes szőrű, és nagyon simogatnivaló állatkákat, vagy ha szükséged van egy patkányfogó állatra a házban.

Kontra: Állandó törődést és odafigyelést igényelnek, ráadásul könnyen megszöknek, de a kutyákkal és macskákkal ellentétben nincs hazatérő ösztönük.

Csivava

Pro: Ha a hidrogénszőke hajadhoz, a tűsarkúdhoz és a szilikonmelledhez keresed a tökéletes kiegészítőt, most megtaláltad.

Kontra: A pasid valószínűleg cikinek fogja tartani a sétáltatását…

Kisállat és növényvásár a szerelem ünnepénSzfinx macska

Pro: Ha idegesít, hogy állandóan a kisállatod után kell porszívóznod a szőrzetét.

Kontra: Kicsit kellemetlen, hogy gyakran összetévesztik őket a csivava kutyákkal…

Gabonasikló

Pro: Akinek már A dzsungel könyvében is Ká volt a kedvence…

Kontra: Az etetését végignézni nem mindig akkora móka és kacagás.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top