Otthon

Téli szívmelengetők: 19 tárgy otthonra

Színtelennek, szürkének látod a világot? Borús és zord a hangulatod? Pedig létezik az a recept, amivel testedet-lelkedet melegítheted.

Nem kell hozzá más, csak néhány kedves figurával feldí­szíteni a lakásban a sarkokat, magvakat használni dekorációként, pár bogyós ágat hanyagul az asztalra helyezni. A legjobb hatást akkor éred el, ha a barna megannyi árnyalata adja ehhez a biztonságos alapokat, a vörös pedig a fűszert. Máris forrósodik a levegő! 


Az erdő kincsei

Ha nem fehér porcelánt, hanem inkább fatálakat, barna edényeket használunk a tálaláshoz, melegebb hangulatú lesz a teríték. Dekorációnak válasszunk gallyakat, bogyós ágakat.

Téli szívmelengetők
Téli szívmelengetők

Mit? Hol? Farönk tál: 2800 Ft, Artvirág; Csonttányér és -kanál: 5200 Ft, Arioso 

Ne dugd a spájzba!

Míg nyáron a hétvége a kirándulásé, télen inkább a lustálkodásé. Szombaton délután különösen jólesik a kanapéra kuporodva filmet nézni. A nassoláshoz készítsünk elő egy üvegbödönbe diót, mandulát. Ezek, mielőtt feltörnénk őket, kellemes díszei lesznek a konyhának.

Téli szívmelengetők
Téli szívmelengetők

Mit? Hol? Fedeles üvegtároló: 4400 Ft, Kéttemplom Galéria; piros textilszalvéta: 1300 Ft, Kéttemplom Galéria; fehér fémtároló: 6990 Ft, Pure Home; befőttesüveg: 12 000 Ft, Kéttemplom Galéria; kovácsoltvas melegentartó: 2400 Ft, Kéttemplom Galéria; nyírfagyertya: 1300 Ft, IDdesign; vitrines szekrény: 281 000 Ft, Kéttemplom Galéria; ónkancsó: 33 500 Ft, Kéttemplom Galéria 

Csupaszon az igazi

Vakítóan fehér abrosz helyett inkább hagyjuk a fa természetes melegségét érvényesülni. Rusztikus edényeket, gyertyatartókat válasszunk terítéknek.

Téli szívmelengetők
Téli szívmelengetők

Mit? Hol? Asztal: 756 000 Ft, Kéttemplom Galéria; szék: 99 900 Ft, Kéttemplom Galéria; tányér: 4500 Ft, Arioso; favilla és -kés: 2000 Ft/10 db, Goa; füstszínű üvegpohár: 495 Ft, Ikea; textilszalvéta: 4200 Ft/4 db, Arioso; futó: 3700 Ft, Arioso; gyertyatartók: 5500 Ft/db, Kéttemplom Galéria; fedeles tál: 12 400 Ft, Arioso

Fotó: Barbay Csaba/Flashback 

Téli szívmelengetők Cikkünk az Otthon magazin 2010. decemberi számából közölt részletet.

Ízelítő a tartalomból:
– Téli szívmelengetők
– 4 tipp, hogyan tágítsunk a tereken
– Hogyan él egy nagycsalád?
– Ragyogó bogyósok

Extra tipp: még több lakberendezési tippet, ötletet találsz az Otthon magazin honlapján: www.otthon.hu »

Téli szívmelengetők: 19 tárgy otthonraCsokor helyett ragyogó bogyósok: 3 növénydísz
Nem kell ragaszkodnod a hagyományos, fenyős-gyertyás dekorációhoz decemberben. Az is szép megoldás, ha a klasszikus színeket, a zöldet, a pirosat és az aranyat kicsit rendhagyó módon komponálod csokorrá, asztaldísszé, koszorúvá. »


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top