Otthon

Lakberendezők bibliája: megérkezett az IKEA új katalógusa – sok-sok meglepetéssel

A várva várt 2011-es IKEA katalógus szeptember 6-án jelent meg - rengeteg újdonsággal, és - igazi meglepetésként - alacsonyabb árakkal.

Megérkezett az IKEA új katalógusa Új termékek, alacsonyabb árak

Válság ide vagy oda, a szép, rendezett otthonról szóló álmaink és igényeink változatlanok. Szerencsére az IKEA praktikus lakberendezési termékeit most még alacsonyabb áron szerezhetjük be.

Az árcsökkentés mértéke átlagosan 3 százalék, és magában foglalja a legnépszerűbb lakberendezési tárgyakat.
A legnagyobb árcsökkentések azokat a termékcsoportokat érintik, melyekre a legtöbb embernek a legnagyobb szüksége van – így ezek a termékek még több vásárló számára válhatnak mostantól elérhetővé.

Az augusztus végétől bevezetett 3 százalékos általános árcsökkentés kézzelfogható példája annak, hogyan tudja az IKEA a gyártás során megtakarított összeget és a nagy mennyiségű termelésből származó nyereséget továbbadni a vásárlóknak.

 Árcsökkenések: ezeket biztosan olcsóbban viheted haza

• PAX gardróbok és KOMPLEMENT belső kiegészítők: 15 százalékkal olcsóbb
• HEMNES sorozat: 25 százalékkal olcsóbb
• MALM család: 10 százalékkal olcsóbb
• a SULTAN matracok: 10 százalékkal olcsóbb
• a LACK és EXPEDIT családok: 15 százalékkal olcsóbb
• a BESTA nappali tároló rendszerek: 24 százalékkal olcsóbb
• az IKEA 365+ mindennapos használatra tervezett edénycsalád: 4 százalékkal olcsóbb
• a tradicionális FAGERLAND konyhák: 25 százalékkal olcsóbb
• az ágyneműk is elérhetőbb árakon vásárolhatók meg.

Rengeteg új konyhai kütyüt találsz az új termékek között!
Rengeteg új konyhai kütyüt találsz az új termékek között!

Megérkezett az IKEA új katalógusaFilléres-tipp: FÄRGRIK bögre (125 Ft)

Te is úgy gondolod, hogy az alacsony ár szükségszerűen rossz minőséget jelent? Akkor ez a bögre minden bizonnyal kivétel.

Megérkezett az IKEA új katalógusa
Megérkezett az IKEA új katalógusa

Ez a bögre nem égeti meg a kezed, amikor felemeled. Ez a bögre olyan stabilan tartható, hogy nem löttyen ki belőle a kávé az asztalra. Ez a bögre olyan anyagból készül, mely nem pattan le még akkor sem, ha erősen odaütődik valamihez használat vagy mosogatás közben. Ez a bögre úgy készül, hogy közben a lehető legkevesebb káros hatással legyen a környezetünkre. Ezt a bögrét híres IKEA formatervezők tervezték. És mindenek felett, ez a bögre elképesztően alacsony áron vásárolható meg.

Új IKEA katalógus – a postaládában vagy akár iPhone-on

Magyarországon elsőként a 2011-es IKEA katalógus iPhone-on is elérhető lesz, így a vásárlók számára szó szerint kézzelfoghatóvá, és bárhol gyorsan fellapozhatóvá válnak a legjobb lakberendezési ötletek.

IKEA – design a mindennapokra. 20 éve együtt

Az új katalógussal egy időben az IKEA első kelet-európai áruház megnyitását is ünnepli, amelyet 1990. március 21-én adtak át Budapesten, az Örs vezér terén. Azóta nagyon sok minden megváltozott nem csak Magyarországon, de a magyar emberek otthonaiban is. Idén az IKEA a Design Hét Budapest keretein belül egy egyedülálló, interaktív kiállítással ad alkalmat a vásárlókkal közös ünneplésre október 1-je és 20-a között.

További infóért látogass el a www.IKEA.hu oldalra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top