2017. 08. 18. Ilona

Szőrpamacsok akcióban: a 8 legkedvesebb cicás videó

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Ahogy a mondás tartja, a kutya az ember legjobb barátja. A cicus viszont kétségkívül a legédesebb. Ezek az átok rossz szőrmókok hihetetlenül vicces helyzetbe tudnak kerülni, csak hogy még boldogabbá tegyék az életünket.
Írta: | 2010. 07. 06. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Az apró satyekos kiscirmos

Egyértelműen a hónap sztárja! A sármos kis kendermagos macskacsemete anyukája nem nézi jó szemmel, hogy fia egy Jacko-kalapban divatozik. A szülői vasfegyelem lesújt, és mi könnyes szemmel sóhajtunk fel: ó, ne!
Pattogatott cicusok

Egy kismacskánál egyetlen dolog sokkal viccesebb: sok-sok kismacska. A következő videón egy izgága alom önfeledt ugrabugrálását nézhetjük végig, remek cicatalpalávalóval.
Macsek-csiki-csuki

A legegyszerűbb játékok a legjobbak, még egy kiscica számára is. Kétkezes csikizésre négymancsos válasz, tíz apró karommal.

Kutya-macska barátság igenis létezik

Végre egy leleplező videó, amely cáfolni hivatott azt a több évszázados tényt, hogy a kutyák és a macskák folyton harcban állnak. De lehet, hogy a nyájas nyálfürdő csak félrevezetés?Egy doboznyi szőrgombóc

Ma már nem sikk egy doboz macskanyelv, sokkal inkább egy doboz kölyökmacska. Dobozból ki, dobozba be, mindenkinek megvan a helye!
Fő a ritmusérzék

Ha azt gondolnánk, hogy a cicákat teljesen hidegen hagyja a pezsgő ritmus, akkor íme a cáfolat. Nem is egy-két tehetség, hanem egy ölnyi zenebarát macska lüktet a kanapén.

Keyboard Cat, a világsztár


Saját YouTube-csatornája van, a róla elnevezett oldalon pedig pólót, bögrét és más, a képével díszített csecsebecsét lehet vásárolni. Ő Keyboard Cat, a gigasztár. Videója több száz amatőr kutya- és cicatulajdonost ihletett meg, és rengeteg sztár rajong ma is érte.

Thai masszázs? Az semmi!


Az igazi masszázsban az egész test aktívan részt vesz. Tudja ezt ez a csokilabradort kényeztető kendermagos mestermasszőr is. Tökéletes lábmunka!
Macska.lap.hu »

 

Címkék: video macska
Olvass tovább

Hozzászólások

Torolt_felhasznalo_321283 2010-07-06 19:27

Az elsőben mekkora sallert kap szegénykém a köcsög kalap miatt:'(

cinderella89 2010-07-06 11:38

Jajjj irtó édik ezek a cicuskák!!!Imádom őket!

Torolt_felhasznalo_657402 2010-07-06 09:47

Istenem de jók!

 

 

Ahol a kisciccek pattognak, nagyon haláli!  Imádom mikor oldalazva, lapjával támadnak, mert azt hiszik, hogy attól nagyobbnak látszanak

Torolt_felhasznalo_591579 2010-07-06 09:15

Tündérkék... ez egy jó téma... ez feldobja, felvidítja az emberek lelkét...

Basszkulcs 2010-07-06 08:40

Egy ilyen összeállítás mindig jól jön:-)))

N?k Lapja Café 2010-07-06 08:40

Ahogy a mondás tartja, a kutya az ember legjobb barátja. A cicus viszont kétségkívül a legédesebb. Ezek az átok rossz szőrmókok hihetetlenül vicces helyzetbe tudnak kerülni, csak hogy még boldogabbá tegyék az életünket.

Tovább a cikkre...