Otthon

Viagrát kér az állatmenhely

Az amerikai New York állam egyik állatmenhelye szokatlan kéréssel fordult támogatóihoz: azt kérte, adományozzák a menhelynek fel nem használt készleteiket az által ismert kék tablettából.

A gyógyszerre nagyon is humánus indokból van szükségük: egy pitbull kezeléséhez használják fel őket, a kutya ugyanis a tabletták nélkül a szívroham veszélyének van kitéve. A hatéves Ingrid nevű eb szívbetegségének egyensúlyban tartásához napi két tablettát írt fel az állatorvos, ám a menhelynek nincs pénze a darabonként tíz dollárba (kb. 2000 Ft) kerülő gyógyszerre. Így azt kérték az ilyesmit rendszeresen használó támogatóktól, hogy adják az állatotthonnak megmaradt, fel nem használt potencianövelőjüket. Egy hölgy a férje egész készletét elvitte az állatmenhelynek, mivel azt gyanította, hogy élete párjának viszonya van valakivel.

Arra talán már nem mindenki emlékszik, hogy a Viagrát eredetileg szívgyógyszernek szánták – csak később fedezték fel potencianövelő mellékhatását, amely miatt a kék tabletta páratlan sikert aratott az egész világon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top