Otthon

A férfiak már a konyhában vannak!

Lezárult a jelentkezés az IKEA új konyhaoldalán szervezett "A férfiak is képesek rá" játékra. A budapesti és a budaörsi IKEA áruházba tíz-tíz szerencsés pár kap meghívást május 8-án, szombaton egy különleges főzőshow-ra, ahol a férfiak megtanulják, hogyan válasszák ki a főzéshez a legpraktikusabb konyhai eszközöket, majd sztárszakácsok irányításával ki is kipróbálják azokat.

Az IKEA zsűri már kiválasztotta azt a tíz szerencsés férfit, akiknek a nevét hamarosan megtalálhatod a www.ikea.hu/alomkonyha oldalon. A főzőshow természetesen minden érdeklődő számára megtekinthető május 8-án szombaton 11 órakor a budaörsi, 15 órakor az Örs vezér terei IKEA áruházban. Akár te is benézhetsz, ha ínycsiklandozó, háromfogásos, igazi svéd vacsorát készítő férfiak látványára vágysz, május 8-án az IKEA áruháznál nem is kell messzebb menned. Még az is lehet, hogy kedvet kapsz saját konyhád átrendezésére, arról nem beszélve, hogy párod egészen biztosan le lesz nyűgözve férfitársai konyhai teljesítményétől.

A férfiak már a konyhában vannak!

 

 

A férfiak már a konyhában vannak!Ébredéskor a ház ura tálcán hozza ágyba a frissen készített reggelit és a gőzölgő kávét: ilyen nem csak a filmekben létezik! Az IKEA még a konyhai munkát is képes megkönnyíteni, például a gondosan megtervezett új IKEA 365+ konyhai eszközökkel. Gondoltad volna, hogy az IKEA 356+ fazekak speciális rozsdamentes acél fedővel rendelkeznek, amely az edény belsejébe sugározza vissza a hőt és így gyorsabban fő meg az étel? Tudtad, hogy a fazekak belseje lekerekített, ezért könnyebb az ételt megkavarni vagy habot verni? A mosogatással sem kell sokat bajlódnod, hiszen a vastag aljzat – amelynek két rozsdamentes acél lemeze egy alumíniumréteget fog közre – megakadályozza, hogy az étel leégjen és így odaragadjon az edényhez. A www.ikea.hu/alomkonyha oldalon böngészve további ötleteket találhatsz ahhoz, hogy hogyan tedd konyhád még praktikusabbá.

 

Ha álomkonyhád megvalósítása mellett döntenél, az IKEA segít neked. Ha 100 000 Ft feletti értékben vásárolsz konyhát, kapsz egy 10 000 Ft ért ékű utalványt. Minden további 100 000 Ft értékű vásárlás esetén még 10 000 Ft értékű IKEA-utalványt kapsz. Íme, itt a tökéletes alkalom, hogy új konyhádat praktikus konyhai edényekkel, tálakkal és kiegészítőkkel is felszerelhesd.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top