Otthon

A vad jövő – Vadonatúj animációs sorozat gyerekeknek

Kíváncsi vagy, milyen is lesz a bolygónk 5, 100, illetve 200 millió év múlva? Akkor nézd a Vad jövő sorozatot, amelyből kiderül, milyen fontos környezetünk védelme.
A VAD JÖVŐ – animációs sorozat gyerekek számára a környezet védelméről és szeretetéről.
2009. április 6-tól, hétfőtől 18.10-kor kizárólag a KidsCo műsorán.

A KidsCo csatorna új, gyerekeknek szóló szórakoztató és egyben nevelő célzatú animációs sorozatot indított A Vad Jövő címmel. A 26 részből álló sorozat felfedezi a Föld evolúciójának rejtelmeit, és segít megérteni, hogy milyen fontos kérdések játszanak szerepet környezetünk megvédése és tiszteletben tartása érdekében.

Kövesd nyomon Ethan, Emily és Luis kalandos utazásait a jövőben, akik azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy megoldják a Föld evolúciójának rejtélyeit, miközben megpróbálnak életben maradni az extrém éghajlati viszonyok és az éhező élőlények között! A jövő felderítésében a főszereplő, C.G. lesz a nézők segítségére, aki a hetedik naprendszer lakója.

A vad jövő - Vadonatúj animációs sorozat gyerekeknek

 

A VAD JÖVŐ egyedülálló módon betekintést enged a jövő különleges lényeinek világába. Hallhatjuk gondolataikat, reményeiket és félelmeiket, amelyeket átfűti a túlélési ösztönük. Fiatal időutazóinknak C.G. szerkentyűire és a jó megfigyelési készségükre egyaránt szükségük van, hogy a jövő élőlényeinek kutatása során megértsék, hogyan és miért alakultak át napjaink élőlényei olyanokká.

Kalandjaik során megismerhetjük a rozsomár leszármazottját, a 2 méter hosszú magányos ragadozót, a hócserkészt, találkozhatunk a méregzsák madarakkal, akik a szárnyuk alatti narancssárga folttal riasztják el a ragadozókat. Együtt úszhatunk a 4 méter széles, 10 méter hosszú tengeri fantommal, de akár végigsétálhatunk a sivatagban a füzér maslival, amelynek erős, harapófogó-szerű állkapcsa csúnya csípésre képes.

A vad jövő - Vadonatúj animációs sorozat gyerekeknek

John Adams, A VAD JÖVŐ kitalálója úgy vélte, hogy eljött az ideje egy olyan sorozatnak, amely a természet és az élőlények szeretetére tanítja meg a gyerekeket: „A legtöbb gyerekfilm-készítő a dinoszauruszokra koncentrál, éppen én voltam az, aki véletlenül “rátalált” a jövőre. Amint elkezdtem az ötleteket kidolgozni, rájöttem, hogy lehetőségek tárháza kínálkozik arra, hogy szórakoztatóvá tegyük a természettudományt a gyerekek számára azáltal, hogy a képzelettel ötvözzük azt. Segítünk a mai gyerekeknek abban, hogy megértsék az evolúciós fejlődést, és reményeink szerint hozzájárulunk ahhoz, hogy olyan szellemiségben nőjenek fel, amelynek köszönhetően jobb védelmezői lesznek a bolygónknak, mint mi magunk, felnőttek.”

A vad jövő - Vadonatúj animációs sorozat gyerekeknek

A KidsCo-ról: A KidsCo a világ negyedik legnagyobb gyermekcsatorna hálózata. A KidsCo műsorán olyan nemzetközileg is elismert sorozatok szerepelnek, mint a Bigyó Felügyelő, Sabrina, Wallace & Gromit, S Club 7,  Madeline új kalandjai, Babar király, Dennis, a komisz, Franklin és Rolie Polie Olie.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top