Otthon

9 tipp a csábító hálószobáért

A csábítás legjobb helyszíne a hazai pálya, vagyis a saját kuckód. Megmutatjuk, hogyan varázsolj belőle buja szerelmi barlangot!

Csak nem csábításra készülsz? Mert ha igen, tudnod kell, hogy nehezen találhatnál jobb helyszínt a saját kuckódnál. Hiába, a szerelemben is érvényes a hazai pálya előnye. Na persze nem mindegy, milyen az a kuckó. Tippjeink segítenek, hogy igazi szexis fészket, szerelmi barlangot varázsolj hálószobádból. Olyat, ami a legmorcosabb pasit is lázba hozza ezeken az esős-havas téli napokon. Nem kertelünk, a hódítás oroszlánrésze így is a te feladatod, de a színek, fények, anyagok, illatok mind-mind segítő cinkosaid lesznek.

 

1. Apró lyuk?

A panellakások rengetegében az ember néha azon kapja magát, hogy a hálószobája icipici. Ha te is hasonló cipőben jársz, ne keseredj el, a csábítás szempontjából ugyanis teljesen mindegy a dolog. Egy éppen csak franciaágy méretű hálófülke esetén is lehet játszani a dekorációval, na meg ugye nem fogócskázni szeretnénk benne, szóval az apró szoba is tökéletesen megfelel.

 

2. Színek – a csábítás nélkülözhetetlen fegyverei

Csak tudni kell őket használni. Amikor kiválasztod a szőnyeg, a függöny, az ágynemű, a bútorok, na meg a kiegészítők színét, törekedj az összhangra! De a legfontosabb, hogy a választott színek passzoljanak hozzád, kifejezzék az egyéniségedet, és jól érezd magad a társaságukban. Amire figyelj: bár az erotika terén a démoni fekete meg a domináns vörös a sláger, de vigyázat, azt üzened velük, hogy te vagy az úr a házban. Ez azonban nem minden pasinak jön be. A szűzies fehérnek viszont éppen a tisztasága, ártatlansága izgató. A termékenységet szimbolizáló zöldtől partnered könnyen egy buja dzsungelben érezheti magát. Bár a rózsaszín aranyos és romantikus szín, nem hat izgatóan. A lilát ne erőltesd, szexuális frusztrációt válthat ki! A sárga a veszély, a félelem színe, ezért szintén kerülendő. Garantáltan szexi viszont a sötétkék és a rozsdabarna.

 

Sejtelmes hangulatot varázsol a gyertya
Sejtelmes hangulatot varázsol a gyertya

3. Varázslatos fények

Ha szex közben feszélyez a világosság, vagy csak még inkább fokoznád a hangulat hevét, játssz a fényekkel! Akkor ideális a dolog, ha egyszerre több apró fényforrás világítja meg a szobát. A sejtelmes félhomály ellenállhatatlanul hat az érzékekre, ráadásul testünket is a lehető legelőnyösebb formájában mutatja. Hogy mit használj? Hangulatosak a vörös színű sólámpák, pirosas fényű lampionok, lávalámpák, párologtatólámpák vagy a mostanában divatos polcmegvilágítás is. Viszont egyszerűbb, olcsóbb – és szintén hatásos – meggyújtani néhány gyertyát. Ezeket azonban mindig helyezd biztonságos helyre, mert ha felgyullad az ágynemű, az már se nem hatásos, se nem olcsó. És különben is, lángoljon a pasid, ne a lakás!

4. Illatok bűvöletében

A férfi szívéhez az orrán át vezet az út. Bár ez így erősen sántít, azért van benne némi igazság. A csodás illatok ugyanis izgatóan hatnak, fokozzák a vágyat, és különleges szférába emelik az együttlétet. Próbáld ki a vaníliát, a fahéjat, a szantálfát vagy a jázmint! Válassz akár füstölőt, illóolajat vagy illatgyertyát, ne feledd, a kevesebb több! Ha túlzásba esel, és az illat fojtogatóra sikerül, kicsit sem szexi a dolog!


5. Az én ágyam, az én váram

Itt az ideje bevenni. De mitől lesz egy ágy igazán csábító, olyan, amitől az embernek hipp-hopp buja gondolatai támadnak? Vannak, akik a kovácsoltvas ágykeretre esküsznek, esetleg az ősrégi baldachinra vagy a vízágyra. Ez ízlés és pénztárca kérdése, nem így a minőség. Nemcsak a kellemes szex, de saját egészséged érdekében is fordíts erre gondot! Az életed harmadát az ágyadban töltöd, tehát nem árt beruházni egy kényelmes, nyikorgásmentes matracra. Végül kell még egy ízlésesen kiválasztott, finom tapintású ágynemű (például szatén, selyem, bársony vagy egyiptomi pamut) és néhány puha párna.

Kovácsoltvas ágy - a te fantáziádat is beindítja?
Kovácsoltvas ágy – a te fantáziádat is beindítja?

6. Tükröm, tükröm

A legtöbb pasinak csöppet sincs ellenére, ha egészen véletlenül egy nagyméretű tükör van az ágy fölött, esetleg az ágy mellett vagy a szekrényajtón. A vizuális hatás fokozza az izgalmat, tehát a tükör alapvetően szexis találmány. A feng shui szerint azonban jelenléte a hálószobában rosszat tesz a kapcsolatnak, ráadásul nem hagy minket nyugodtan aludni. Ennek tudatában ki-ki maga döntse el, kell-e a bűvös üveg, vagy sem.

7. Titkos fiók, kincsesdoboz

Hogy miről van szó? Azon csábító dolgok tárházáról, amelyeket arra találtak ki, hogy feldobják a szerelmi együttlétet. Síkosító, masszázsolaj, selyemkendő, Káma-szútra és egyéb, az ízlésednek megfelelő erotikus kellékek találnak helyet diszkréten meglapulva éjjeliszekrényed fiókjában, vagy egy csinos kis tárolódobozban az ágyad mellett.

 

8. Mi van még a tarsolyodban?

Ha nagy tér áll rendelkezésedre, és mesterfokon szeretnél csábítani, a most következő bútordarabok, kiegészítők garantáltan jó szolgálatot tesznek. A kerevet régi találmány, de csöppet sem divatjamúlt, és kifejezetten erotikus végigfeküdni rajta. Elég, ha annyit tudsz róla, hogy az ókorban csak a könnyűvérű nők merték ezt megtenni társaságban. Szerencsére ma már más világot élünk. Megosztja a teret és szintén nagyon szexi tud lenni egy sejtelmes spanyolfal, melyre hanyagul, mégis nőiesen dobhatod le a ruháidat. Fordíts gondot a szőnyegekre is, legyenek finomak, puhák, hátha az ágy helyett kedvetek támad a földre telepedni. Az erotikus képek, szobrocskák is remekül kiegészítik az összhatást.

 

9. Amit viszont felejts el!

A sikeres csábítás érdekében meg kell szabadulnod néhány dologtól. Először is a rendetlenség szóba sem jöhet, így hát jobb búcsút mondani a felesleges kacatoknak. A földön hentergő fehérnemű is csak akkor szexi, ha épp most vetted le, máskülönben korántsem. A tévé, a számítógép sem okos dolog, hisz ezek is afféle konkurenciát jelentenek. A giccses porfogók, plüssállatok pedig tényleg kiábrándítóak tudnak lenni, és gyerekességet sugároznak.

Hálószobád felpofozása garantáltan megéri a pénzt és a fáradozást! Egy minden téren erotikára hangolt fészekben ugyanis magabiztosnak, szexisnek érzed majd magad, ami, hidd el, már önmagában is bőven elég a sikerhez.

Hálószoba.lap.hu »


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top