Otthon

4 szuper lakberendezési könyv

Ha te is lelkes hobbi-lakberendező vagy, mindig jól jön egy-két jó tanács. A bemutatott könyvekből izgalmas, inspiráló ötleteket meríthetsz, ha otthont szeretnél varázsolni lakásodból.

Varázslatos otthon

Akár új házat építesz, akár csak egy régi szobát újítasz fel, ez a gyönyörűen illusztrált, vaskos kötet kitűnő ötletekkel szolgál, hogy az építés-szépítés könnyű, élvezetes és eredményes legyen. Segítségével a családi élet színterét még stílusosabbá, otthonosabbá teheted, és a belőle ellesett ötleteket az egész lakásban sikerrel alkalmazhatod.
A színek, a világítás, az anyagok kiválasztásához tanácsot adó fejezetekből megtanulhatod, mi kell a stílusos otthon megteremtéséhez, saját stílusod kifejezéséhez – mind a házon belül, mind a házon kívül.

Új ötleteket meríthetsz például a mindennapi étkezésekhez és a vendéglátáshoz, de remek tippeket kapsz a tökéletes konyha kialakításához is. Kiderül továbbá, hogyan teheted igazán kényelmessé a hálószobát, mi kell ahhoz, hogy ne csak egy alvásra való helyiség legyen. Vajon hogyan lesz a mai, modern fürdőszobából olyan vizeshelyiség, amely a tradicionális fürdőzés élményével kecsegtet? És hogyan ösztönözheti a kreativitást az otthon kialakított iroda? A Varázslatos otthon minden kérdésedre választ ad. Igényes kivitelezésű, praktikus információkkal és inspiráló fotókkal teli könyv – minden hobbi-lakberendező könyvespolcán ott a helye.

Szerkesztő: Clay Ide
Ára: 9990 Ft
Kiadó: Geopen Kiadó

A családi otthon – A tökéletes családi fészek megalkotása

A családi otthon szuper ötletekkel, praktikus tanácsokkal szolgál ahhoz, hogy az egész család örömére vidám, stílusos tereket alakíthass ki. Sokféle stílusból merít, találsz benne kortárs vagy éppen klasszikus megoldásokat is – a lényeg, hogy olyan tippeket ad, amelyek segítségével olyan otthont teremthetsz, amelybe öröm hazatérni a család minden tagjának, ahol mindenki jól érzi magát.

Nem kérdés, hogy az otthon kiemelkedően fontos szerepet játszik a gyerekek fejlődése szempontjából, a lurkók nagyra értékelik az állandóságot, a biztonságot. Akár kicsik vagy kamaszok a gyerekeid, akár egyetlen babád van, ebben a kiadványban praktikus tanácsokat találhatsz a tervezgetéshez. Olyan megoldásokra lelsz benne, amelyek alkalmazkodnak a családi élet újabb és újabb szakaszaihoz: megfelelnek a kertben ügyködő tízéves kisfiúnak, a tinédzsernek, aki már saját szobát szeretne, nem is beszélve az éppen mászni kezdő kis testvéréről. Persze az intim terekre vágyó szülőkről sem feledkeztek meg, a könyvben a nyugodt terek megteremtéséhez is kaphatsz tippeket.

Az egyes fejezetek a közösségi, a privát és praktikus terekkel foglalkoznak, külön szó esik az „aktív” zónáról, azaz azokról a helyiségekről – konyha, nappali –, amelyeket az egész család használ, és természetesen a „pihenőzónákról” is.

Szerzők: Judith Wilson és Debi Treloar
Ára: 4500 Ft
Kiadó: Alexandra Kiadó

Kis lakás, nagy kényelem

Te is a szerényebb alapterületű lakások tulajdonosainak táborát gyarapítod? Tekintsd ezt kihívásnak, egy kreatív kalandnak, hiszen egy kis fantáziával te is kihozhatod a maximumot a lakásodból. Ez a színes lakberendezési útmutató gyorsan kivitelezhető, praktikus ötletekkel szolgál, hogy elképzeléseid megvalósulhassanak. Rengeteg fénykép segíti munkádat: ihletadó belső terek, helytakarékos megoldások, továbbá hasznos listákat is találsz benne igényeid felméréséhez és a fontossági sorrend megállapításához.

Ez a kötet időszerű gyakorlati útmutató ahhoz, hogy a legtöbbet hozhasd ki a kis helyiségekből, és minél jobban hasznosíthasd a kedvezőtlen adottságú szegleteket. A szerző számos ötlettel szolgál ehhez, akár aprócska stúdiólakásban élsz, akár otthon dolgozol, barátaiddal vagy pároddal közösen használod a házat, vagy éppen a család legfiatalabb tagjának szeretnél kialakítani egy helyiséget.

A helyszűkéből adódó valamennyi problémára találsz megoldást a könyvben, a fantasztikusan praktikus bútoroktól a zseniális tárolási megoldásokig, a térérzetet optikai eszközökkel megnövelő trükköktől a kisebb épületszerkezeti változtatásokig. Barty Phillips könyvét a gazdag, ihletet adó képanyag, a tematikus listák és a gyakorlati megközelítés teszi olyan útmutatóvá, amelynek segítségével a leghatékonyabban rendezheted be otthonodat, anélkül, hogy változtatnod kéne az életstílusodon.

Szerző:
Barty Phillips
Ára: 4500 Ft
Kiadó: Gabo Kiadó

A kényelmes otthon – Ötletek és útmutatók kellemes terek kialakításához

Neked milyen az ideális hálóhely? Egy puha matrac sok párnával vagy egy kemény ágy ropogós fehér lepedővel? Reggelente hosszan fürdenél egy pazar, régimódi kádban, vagy inkább csak gyorsan lezuhanyoznál? Az étkezőasztalnál elköltött vacsorára szavazol, vagy inkább a kanapén ülve ennéd meg az esti spagettit?

A kényelem ízlés dolga, és a lakástervezés sem úri szeszély. Valójában nemcsak az a fontos, hogy szép környezetben élj, az egyszerre kellemes hangulatú és megjelenésű helyek kialakítása is elengedhetetlen.

A kényelmes otthon című könyvből megtudhatod, hogyan egyeztethető össze a stílus és a praktikum a pénztárcádnak megfelelő luxussal. Ha éppen lakberendezési gondok gyötörnek, ha nem vagy biztos a színárnyalatban, ha nem tudsz választani a kárpitok és a párnák között, ez a szemléletes fotókkal illusztrált kiadvány biztosan a segítségedre lesz.

Szerző: Jane Burdon
Ára: 4500 Ft
Kiadó: Alexandra Kiadó

Tippek fórumozóinktól
Profi lakberendezés »
Kreatív lakberendezés »
Otthon kreatívan »

 

Könyv.lap.hu »
Lakberendezés.lap.hu »
Otthon.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top