Otthon

5 tuti íróasztal kisiskolásoknak

Nem is gondolnád, mennyi minden múlik egy jó íróasztalon. Helyet kell szorítani a könyveknek, füzeteknek, valahova a számítógépet is be kell szuszakolni, és az sem árt, ha a lurkók jókedvvel telepednek le a leckeíráshoz. A bemutatott 5 íróasztal mellett öröm lesz a tanulás.

1. MIKAEL-sorozat (IKEA)

A fehér elemekkel kombinált vibráló piros tanulóhely uniszex, egyaránt jól mutat a srácok és a kislányok szobájában is. Az íróasztal tetszés szerint bővíthető, illetve variálható további kiegészítőkkel, például polcos elemeket illeszthetsz hozzá, így jut majd hely a könyveknek is, a mágneses írótábla figyelmeztet a fontos teendőkre, sőt CD- és DVD-tárolókkal is feldobhatod. Itt a számítógéped is kényelmesen elfér, a kihúzható görgős tálca segítségével bármikor pillanatok alatt elővarázsolhatod az egeret és a billentyűzetet, ha viszont leckét írnál, csak told be az asztal alá. Nagy segítség lehet a takarítás során, hogy a görgős lábak segítségével bármikor könnyedén arrébb tolhatod az asztalt.
Extra: a bútort megvásárolhatod még fekete-barna/fehér és nyír/fehér színkombinációkban is.

Árak:
Görgős számítógépasztal: 11 900 Ft
Görgős fiókos elem: 18 900 Ft
JULES forgószék: 1990 Ft

Itt tudod megvenni: IKEA
Bővebb információ: www.ikea.hu »

2. Csipkerózsika íróasztal (Haba)

Minden kislány ilyen habos rózsaszín íróasztalról álmodik, hiszen ha ezen írják a házi feladatot, inkább érezhetik magukat királylánynak meseországban, mint kisdiáknak. Ráadásul talán az oviból a suliba való átmenet is zökkenőmentesebb lesz ezzel a pink csodával. Az asztallap alá elrejtett polcra pont beférnek a füzetek, az íróeszköztartó pedig a sarokba illesztett kis polcra kerülhet. Levehető filc memotábla tartozik hozzá, amely praktikus segítség lehet a tanuláshoz, ha pedig öt perc szünetet tartanál, variáld át a lyukakon tetszőlegesen átfűzhető virágokat.
Extra: állítható lábainak köszönhetően biztosan megtaláljuk az ideális magasságot.

Ár: 201 770 Ft

Itt tudod megvenni: Max City, Haba
Bővebb információ:
www.max-city.hu »
www.dione.hu »


3. Haute couture a gyerekszobában (Vibel)

Nem titok, hogy a kisfiúk elsősorban a megnyugtató, derűs színeket kedvelik maguk körül, így nem nyúlhatunk mellé ezzel a kék különböző árnyalataiban pompázó íróasztallal. A világhírű francia gyermekszobadizájn-cég tanulóhelye igazi paradicsom a srácoknak – jut itt hely mindennek, amire szükség lehet a tanuláshoz, de valószínűleg az asztal alá illesztett, görgős-forgós fiókrendszer lesz a lurkók kedvence. Az asztalhoz passzítható tárolóelemben ellakhat Pókember és Batman is, így nem kell messzire menni, ha épp szusszannál két házi között.
Extra: a Vibel unikum a gyermekbútorok piacán – nem hagyományos értelemben vett bútorbolt, ennél több. A szalon komplett szolgáltatást kínál: egyénre szabott gyerekszobák megtervezését és kivitelezését vállalja, a gyermekek személyiségének és a családok szokásainak ismeretében – többféle stílusban és különböző életkorú gyerekek számára.

Itt tudsz ajánlatot kérni: Vibel, Budapest V. ker., Nagy Ignác utca 15.
Bővebb információ »

4. Pretty íróasztal (Cilek)

Nem probléma, ha túl sok leckét adtak fel, vagy nem megy a fejedbe a szorzótábla, ha emellett a trendi pink-zöld íróasztal mellett kell töltened a délutánt. A masnis széken igazán hercegnőnek érezhetik magukat a kislányok, a praktikus polc kis rekeszei pedig csak arra várnak, hogy gazdájuk „megtöltse” őket mindenféle csecsebecsével. Az asztallap alatt kihúzható billentyűzettároló és fiókok kaptak helyet.
Extra: a török Cilek cég számtalan szebbnél szebb, fantáziadús bútort forgalmaz – a bébiktől kezdve a nagyobb gyerekekig mindenkinek. Vigyázat, nem lesz könnyű a választás.

Itt tudod megvenni: Max City – Cilek
Bővebb információ »


5. Nautilus íróasztal (Barron Gyermekvilág)

Igazi tengeri fantáziavilág elevenedik meg a gyerekszobában: halászháló, mentőöv, vasmacska és kis csónak – minden kelléket megtalálsz itt, amely egy nagy tengeri kalandhoz szükséges lehet. A falra szerelhető helyes kis kék csónak remek rejtekhely lehet mindenféle apró kincsnek – radíroknak, hegyezőknek –, a tollakat, ceruzákat, vonalzót pedig a vasmacskás bögrében tárolhatod. A kis fapolcon jut hely a CD-idnek is. Tengerre fel!
Tipp: ehhez az asztalhoz természetesen hajópadló dukál.

Ár: 69 900 Ft

Itt tudod megvenni: Barron Gyermekvilág, Material Center

Bővebb információ: www.materialcenter.hu »

Gyerekszoba.lap.hu »
Általános iskola.lap.hu »
Otthon.lap.hu »


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top