Otthon

Cardo Energy: egészséges alvás, friss ébredés

Az alvás jelentős esemény életünkben, hiszen körülbelül 25 évet - mintegy 220 ezer órát - töltünk alvással. Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen helyen hajtjuk álomra a fejünket, mivel egy jó fekhely hosszútávon képes hozzájárulni testi-lelki egészségünk megőrzéséhez.

A pihentető alvást biztosító fekhely kiválasztásakor milyen szempontokra figyeljünk?

1. Megfelelő alátámasztással rendelkezzen!

Alvás közben a testnek és a gerincnek megfelelő támaszra van szüksége. Ha olyan felületen alszunk, mely nem biztosítja a gerinc „S” alakú görbületének megtartását, hátfájásunk lesz, és alvászavarral fogunk küszködni. A túlzottan kemény ágybetét nyomja az ízületeket, hiszen „magas nyomású” területek keletkeznek a vállban. Túlzottan puha fekhely esetén a derék jó alátámasztása nem biztosított, így a test súlya a hát és váll izomzatára nehezedik. Fontos tehát, hogy a matrac tökéletes alátámasztást nyújtson a test középső harmadán, így optimális helyzetben tartja a gerincet alvás közben.

2. Alkalmazkodjon a hálószobában uralkodó hőmérséklethez és páratartalomhoz!

Komfortérzetünket befolyásolja a hálószobában uralkodó klíma is: a tökéletes matrac alkalmazkodik a hálószoba hőmérsékletéhez és páratartalmához – fenntartja a hőegyensúlyt és vezeti a nedvességet. (Egy dupla matrac élettartama alatt 1260 liter, azaz 30 fürdőkádnyi folyadéknak van kitéve!)

3. Strapabíró legyen!

Gondoltuk volna, hogy egyetlen éjszaka alatt 40-60-szor is testhelyzetet váltunk? Mivel a jó matrac strapabíró, 8-10 évig is megőrzi tulajdonságait, bírja az ilyen jellegű terhelést is.

Cardo Energy matrac: 7 kényelmi zónával a frissítően egészséges alvásért!

A Cardo új matraca, az Energy mindazt nyújtja, amire szükségünk van alvás közben. A nagy múltú cég által kifejlesztett Egészség Center tökéletes alátámasztást nyújt a test középső harmadán. Ezáltal optimális helyzetben tartja a gerincet alvás közben, megőrizve annak „S” alakú görbületét, ezzel biztosítva a pihentető és egészséges alvást. Az Egészség Center segít megelőzni a tartós ízületi, gerinc- és vállproblémák kialakulását.

Az ötzónás Pocket Spring(zsákrugó) rendszer pontosabban követi a test körvonalát alvás közben, hiszen a zsákrugók csak ott és olyan mértékben süllyednek, ahol és amekkora súly nehezedik rájuk.

Az Energy System legfelső, úgynevezett Pillow Top rétege hét, eltérő keménységű komfortzónát tartalmaz: ezek a test természetes súlyelosztását követve minden testtájnak tökéletesen kényelmes fekvést biztosítanak. A 7 kényelmi zóna az egyes testtájékok optimális alátámasztásával nemcsak gerince egészségét óvja, hanem javítja a test vérkeringését is.

Nagyításhoz kattincs a képre!

Nagyításhoz kattints a képre!

A maximális kényelmet pedig az egyedülálló Viscojel réteg biztosítja, mely különleges hőérzékenységének köszönhetően tökéletesen idomul a test felépítéséhez és alakjához. Kiváló rehabilitációs és megelőző tulajdonsággal rendelkezik, sőt alkalmas izomfájdalmak és a csontrendszer szerkezeti változásából adódó fájdalmak enyhítésére, megszüntetésére is.

 

A legmagasabb igényeknek megfelelően a súlykorlátozás nélkül használható ágybetéteket a legjobb szellőzési képességgel rendelkező, kényeztetően puha tapintású, steppelt szövetbevonatból készült huzat borítja.

Az új Cardo Energy matrac az Egészség Centerrel és a 7 kényelmi zónáival kiegészülve a frissítően egészséges és pihentető alvás élményét nyújtja egész éjszakán át, és elősegíti, hogy a pihenést követően, felfrissülve, energiával telten ébredjünk!

Miért ne szereznénk be egyet otthonra is?

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top