Otthon

Még több élmény a családnak

A kategóriateremtõ, idén 10 éves Renault Scénic most megújult modellekkel jelentkezik:




az elsősorban családok igényei szerint kialakított Új Scénic variálható belső teret nyújt, és egy exkluzív hármas kínálattal áll elő: az 5 személyes Scénic-kel, az 5 személyes Grand Scénic-kel és a 7 személyes Grand Scénic-kel.


Nagy rakodókapacitásával és üléseinek variálhatóságával az Új Scénic ismét a praktikus oldalát helyezi előtérbe, miközben páratlan kényelmet kínál.


A VEZETÉS EGYEDÜLÁLLÓ ÉLVEZETE

Az Új Scénic átfogó motorkínálattal rendelkezik, 4-féle dízel (1.5 dCi 86 és 106 LE , 1.9 dCi 130 LE , 2.0 dCi 150 LE ) és 4-féle benzines motorral (1,4 16V 98 LE , 1.6 16V 110 LE , 2.0 16V 135 LE , 2.0 16 V Turbo 165 LE ) rendelhető. A sebességváltó-kínálat szintén gazdag, kétféle 5 vagy 6 fokozatú manuális váltót és két 4 vagy 6 fokozatú proaktív automata váltót tartalmaz. Ez utóbbi a Renault-Nissan szövetség keretében kifejlesztett új sebességváltó. Az összes motor kitűnő teljesítmény-fogyasztás arányokat mutat, CO2-kibocsátásuk a legjobb értékeket képviselik, és vezetési élményük is egyedülálló.


KÉNYELMESEBBEN ÉS BIZTONSÁGOSABBAN, MINT VALAHA





Ha csak egy szóval jellemezhetnénk az Új Scénic-et, akkor a „variálhatóság” lenne a legjobb választás, szinte minden elemében képes igazodni a család aktuális igényeihez. A már eleve hatalmas csomagtartóba a két nyitási fokozatban állítható csomagtartóajtóval még könnyebben bepakolhatunk. Természetesen a csomagteret még nagyobbá varázsolhatjuk az ülések állításával. A tetszés szerint variálható tágas utastér, a zajvédelem, a 21 extra tárolórekesz, vagy az ülések háttámlájába épített 2 lehajtható asztalka valóban kellemes, otthonos élményt nyújt – a vezető nyugalmáról pedig számos vezetéstámogató rendszer gondoskodik. A kényelem mellett az Új Scénic rendkívül magas szintű aktív és passzív biztonságot is kínál, a veszélyes helyzeteket megelőző, akár a menetpályát korrigáló, és az ütközéskor az utasokat védő rendszerekkel. Így, kevésbé meglepő módon a harmadik generációs Renault Utasvédelmi Rendszerből származó passzív biztonsági felszereléseivel a Scénic 5 csillagot kapott az Euro NCAP tesztjein – a Renault ötcsillagos hírnevének megfelelően.


FOKOZHATÓ LUXUS AZ EGÉSZ CSALÁDNAK





Ha szereti halmozni a élvezeteket, akkor a Dynamique felszereltségi szint a nyerő választás. Gazdag felszereltségét – 6 légzsák, 16” könnyűfém keréktárcsák, bőrkormány, 4x15W rádió-CD , manuális klímaberendezés, elektromos tükrök és ablakemelők, automata fényszórók és ablaktörlők – az egész család imádni fogja. Ráadásul a Renault megfizethető áron kínálja a luxust: a Dynamique felszereltségű széria már 4 495 000 Ft-tól elvihető! Mindezt még fokozhatjuk a Monaco opciós csomaggal, mely automata klímaberendezést és multifunkciós könyöktámaszt tartalmaz, mindössze 100 000 Ft-os áron. Aki pedig még többre vágyik, az új autóját csúcstechnológiával rendelkező berendezésekkel, beépített 3D-s, színes kijelzős navigációs rendszerrel, első és hátsó parkoló-radarral és automata Renault-kártyával is felszerelheti …és így lesz az Új Scénic-ből egy igazi családi luxusjármű.


Látogass el honlapunkra! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top