Otthon

Itt az új IKEA Katalógus!

Kétszer körbeérni a Földet az a 160 millió példányos "katalóguskígyó" amelyet az IKEA ötlettárából lehetne összeállítani. Jó hír a svéd lakberendezési áruház rajongóinak, és a lakberendezés után érdeklõdõknek, hogy itt van az új katalógus!

A világ legnagyobb példányszámú kiadványa ebben az évben 33 országban, 52 kiadásban, 25 nyelven jelenik meg. A már megszokott kellemes lakásbelsőkön keresztül tájékozódhatunk a barátságos IKEA berendezésekről.


Az idei katalógus fő témája a lakás egyik legfontosabb színtere, a hálószoba, de nagy hangsúlyt kap a családi tűzhely környéke, azaz a konyha is. Kiemelt szerepet kap a bőr kanapé, a médiatárolás, a fürdőszoba és a dekoráció.


Újdonság, hogy nem csak az egyéni vásárlók, hanem az üzleti vállalkozók is számos ötletet találhatnak vállalkozásuk sikeresebbé tételéhez.


Minden idők legjobb IKEA árai mind a 17 stíluscsoport termékeire érvényesek, a sokszínűség és a komplex szolgáltatás idén is elsődleges az IKEA kínálatában. Nem túlzás állítani, hogy áruházaikban mindenféle igény, ízlés és pénztárca megtalálja a legmegfelelőbb áruféleséget.


Az IKEA csoport 32 országban 202 áruházzal működik, az első budapesti áruház 1990-ben nyitotta meg kapuit, egyébként ez volt a svéd vállalat első kelet-európai beruházása. Kilenc évvel később Budaőrsön nyílt a második magyarországi IKEA.


Ma már bárki otthonában is tervezhet, kalkulálhat, felkészülhet egy kellemes IKEA napra. A cég internetes oldalán ugyanis a széles áruválaszték mellett interaktív tervező programok is segítik a látogatót saját környezete tökéletesítésében.


» Nézd meg az IKEA magyar nyelvű honlapját!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top