Otthon

Vacsorázz Mexikóban!

Ha eddig nem jártál mexikói étterembe, most majd megjön hozzá a kedved. Garantáljuk!





A Dunakorzótól nem messze kószálva frissen sütött ételek illata kígyózik Szentendre belvárosában. 

Sejthető, hogy különleges ételektől származik a zamat, a bejárathoz közeledve azonban már egészen biztossá válik, hogy mexikói finomságokról van szó. Elfáradtunk, éhesek is vagyunk, betérünk egy hangulatos étterembe, némi feltöltődést remélve.


A “palapa” szó pálmalevéllel letakart kis kunyhót jelent. Így is van: kunyhó-stíl jelen, kellemes zene kipiálva, családias hangulatból ötös.

De mindezek előtt lássuk, mit is kínál a Palapa:






• Eredeti mexikói ételeket, koktélokat, italokat

• Vérpezsdítő, esetenként élő dél-amerikai zene fog szórakoztatni

• A falakon eredeti mexikói dekorációk és a kortárs művészek alkotásait, ha megtetszik valamelyik akár haza is vihetem, megvásárolhatók. 

• És nem utolsó sorban udvarias kiszolgálást, családias hangulatot.


Mi a kerthelyiséget választjuk, majd rendelünk.






A szó minden értelmében feltőltődünk, végighallgathatom a kedvenc zenéimből álló egész repertoárt. Észre sem vesszük, de már igencsak besötétedett és nekünk valahogy nem akaródzik hazamenni. Erről szól a Palapa. Ott vagy, és repül az idő, a hangulat nagyszerű, elgondolkozom, milyen jó lehet Mexikóban élni. Ekkor elhatározzuk: következő utazásunk biztosan Mexikóba vezet…


Gyere, és próbáld ki te is! Hozd magaddal párodat, barátnődet, vagy haverodat. A lényeg, hogy ketten legyetek és kóstoljatok meg egy igazi mexikói vacsorát! 

Palapa Mexikói Étterem
2000, Szentendre, Dumtsa Jenő u. 14/A
Asztalfoglalás: 06-26/302-418


A játékhoz kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top