Otthon

Üvegfestés

Ha lehúzható üvegfestékkel dolgozol, akár kezdõként is biztos a siker! Mivel ecset nélkül, közvetlenül a flakonból nyomva használhatod, még azok is gyönyörû dolgokat készíthetnek, akik úgy érzik szemernyi kézügyességük sincs.





Érdemes belevágnod először sablonjainkkal, majd ha ez tökéletesre sikeredett, bátran fogj neki nehezebb mintáknak is. Mivel a lehúzható üvegfestékkel készült minták bárhol megtapadnak – legyen az fém, műanyag, lakkozott felület, tükör, csempe -, így csupán a fantáziád szabhat határt, hogy hol és milyen mintával díszítesz.

Készíthetsz lógatható, mozgó díszeket, gyertyamécsest dekorálhatsz, hangulatos fürdőszobai szettet ajándékozhatsz, de a gyerekszobák ablakait is vidámmá varázsolhatod. Előnye a lehúzható festéknek, hogy nem kell közvetlenül a díszítendő felületen dolgoznod, így sokkal könnyebben és precízebben rajzolhatsz, színezhetsz. Emellett a kész minta megőrzi rugalmasságát, ezért ha meguntad a szobád ablakán, akkor egész egyszerűen lehúzod és áthelyezed az előszobai tükrödre.








Amire szükséged van:


• kontúrfesték (a minta alapjának megrajzolásához)
• lehúzható üvegfesték
• átlátszó, műanyag irattartó








Kattints a képre!
Nyomtasd ki a sablont a megfelelő méretűre. A papírra fektess egy átlátszó, műanyag irattartót. Húzd ki a speciális kontúrral a kontúrvonalakat, és várj fél órát, míg megszárad a festék. Ezután tetszés szerinti színekkel festheted ki az üresen maradt mezőket. Várd meg, amíg tökéletesen megszárad a festék, majd óvatosan, felpödörve a kész minta szélét, húzd le a műanyag irattartóról és nyomkodd a kiválasztott felületre.

Ha szeretnéd barátnőd fürdőszobáját vidám hangulatúvá varázsolni, akkor a vitorlás csempedíszhez a következőkre lesz szükséged:


• kontúr festék: ólom színben, 30 ml, 398 Ft

• lehúzható üvegfesték: öt színben; világoskék, kék, sötétkék, piros, fehér 30 ml, 398 Ft/db

• átlátszó, műanyag irattartó: 7 Ft/ db (papírboltban beszerezhető)



Kreatív Hobby bolt:
1091 Budapest, Üllői u. 15.
Telefon: 06-1-218-0818, 06-1-455-0888
Csomagküldés: Telefon: 06-1-451-0547, 06-1-451-0550

A sablonok itt találhatók! Kattints a képekre!















Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top