Otthon

Vízben élni…

A víz elem talán az egyik legszebb metafora a Feng Shuiban. Magától értetõdõen jelen van a H2o-ban, de emellet mindenben, amibõl rá asszociálhatunk.





A csipke fodrai – szinte színétől függetlenül – emlékeztetnek a hullámokra. Hazafiakat a viharos Balatonra vagy a szelíd Tiszára. Kozmopoliták a tengeren merenghetnek.








Rendetlenségre buzdítunk: hagyd elöl nyugodtan a vizespoharadat. Ne légy olyan jó kislány! Figyelem, a tea és a kóla nem esztétikus.







A váza hálás műfaj. Könnyű nagyot durrantani vele, így kicsi az esélye, hogy a lakásodba nem illő darabot választasz. Meg szerény is, kicsit olyan “bocsánat, hogy élek” tárgy. Pedig ő is fontos, nem csak ami benne van.








A hiúság vására a tükör. Ez az igen elegáns, szellemes és nagyon praktikus üvegdarab teljesen uniszex. Az egyik oldala nagyít, így alapos sminkelésre és pattanásgyilokra is alkalmas.








Jégkockában mondom el…
Forró szerelmem, aztán felhörpintjük az italunk, és elrágcsáljuk a jeget. Ilyenkor nyáron, persze.
Télen szív alakú hamburgerhúst sütök. 









Imádjuk, szeretjük, veszünk belőle. Ha gazdagok lennén, üvegtéglából építenénk házat. Hidd el, óh nyájas Olvasó, a gipszkarton halott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top