Becsengettek
A rovatot és az Ország kedvenc osztálya szavazást támogatja:
Nagyon nehéz dolgunk volt itt az NLCafé szerkesztőségében, hogy a több mint 100 osztályból kiválasszuk azt a tíz osztályt, akiket bemutatunk. Nagyon jó érzés volt látni a jelentkező levelekből, hogy mennyi jószívű, egymást segítő, egymással törődő osztály van.
Ismerjétek meg őket!
Megszavaztuk az ország kedvenc osztályát!
Szavazás
állása:
41,1%
+1
szavazat

Pető András Főiskola Gyakorló Általános Iskolája (3/a)

A Pető András Főiskola Gyakorló Általános Iskolájának öttagú mozgássérült osztályba beülni egyszerre felszabadító és kijózanító élmény, amibe annyi szeretet fér, mint egy egész "normális" iskolába.

Szavazás
állása:
18,7%
+1
szavazat

Bakonycsernyei Általános Iskola (2/a)

A Bakonycsernyei Általános Iskola osztálya olyan, mint egy nagy olasz család: hangosan nevetnek, szócsatáznak, vitáznak majd kibékülnek - közben pedig nagyon odafigyelnek egymásra.

Szavazás
állása:
11,1%
+1
szavazat

Pápai Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola (3/z)

A Pápai Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola osztálya igazi boldog osztály: boldogságórákon olyan komoly témákról tanulnak, mint a hála, a pozitív gondolkodás, a bocsánatkérés és az élet apró örömei.

Szavazás
állása:
8,6%
+1
szavazat

Debreceni Hatvani István Általános Iskola (4.)

A Debreceni Hatvani István Általános Iskola 4. osztályában mindenki egyéniség: van közöttük bátor sárkányrepülős, csodahangú énekes, történész, színész, csendes írózseni, érzékeny szociális munkás.

Szavazás
állása:
5,6%
+1
szavazat

Vörösmarty Katolikus Általános Iskola (4/b)

A miskolci Vörösmarty Katolikus Általános Iskola 4/b-sei nem csupán egy osztály, hanem egy nagy család: ha valaki lemarad, azzal külön átveszik a leckét, a betegeskedőknek pedig gyógyító levelet írnak.

Szavazás
állása:
4,0%
+1
szavazat

Tiszavasvári Általános Iskola (2/d)

A tiszavasvári iskola 2. d. osztályába közel harminc gyerek jár. Többségük óvodás kora óta ismeri egymást, volt idejük összeszokni, egyik osztálytársuk betegsége azonban még összetartóbb közösséget formált belőlük.

Szavazás
állása:
2,9%
+1
szavazat

Huszka Hermina Általános Iskola, Örkény (4/b)

A Huszka Hermina Általános Iskola diákjai bár zömmel hátrányos helyzetűek, tudják, összefogással nincs lehetetlen. Ha kell, fát gyűjtenek osztálytársuknak, hogy otthon tudjanak mivel fűteni.

Szavazás
állása:
2,9%
+1
szavazat

Budapesti Janikovszky Éva Általános Iskola, Üllői úti tagintézmény (1/d)

A Budapesti Janikovszky Éva Általános Iskola 19 fős osztályában akkora az összetartás, hogy egy csomag ropit képesek 1 centisre törni, csak hogy mindenkinek jusson.

Szavazás
állása:
2,8%
+1
szavazat

Tasner Antal Általános Iskola, Öskü (2.o.)

A Veszprém megyei falucska, Öskü 2. osztályába 16 nagyon vidám gyerek jár, akik nap végén alig akarnak hazamenni az iskolából. Összetartó kis csapat az övék, ahol boldogan tanul két speciális igényű kisdiák is.

Szavazás
állása:
2,5%
+1
szavazat

Kalocsai Fényi Gyula Általános Iskola Belvárosi Általános Iskolája (6/a)

A Kalocsai Fényi Gyula Általános Iskola Belvárosi Általános Iskolájának hatodikosai tudják, mi az a csapatjáték - és nemcsak a sportban. Még a tanáriban is a csodájukra járnak.