Öltözködjünk

Trend 2017 – ezek a nyár színei

A legtöbben tisztában vannak azzal, hogy melyek azok a színek, amelyek jól állnak nekik és amelyeket szívesen viselnek. Viszont a divatra is érdemes figyelni. Mutatjuk, idén milyen színek, árnyalatok dominálnak.

Akik szeretnek lépést tartani a divattal, biztosan tudják, hogy az idei éve színe a Pantone Intézet szerint a greenery, vagyis a lombzöld. Ez azt jelenti tehát, hogy azok a szerencsések, akiknek jól áll ez az izgalmas, bár talán kicsit megosztó szín, bátran viselhetik egész évben. De persze ahogyan eddig, úgy idén sem érdemes egyetlen színre alapozni a ruhatárunkat. Már csak azért sem, mert az év színe mellett több olyan divatszín is nagy nyomatékot kap idén, amelyekkel könnyebb dolgunk van, mint a lombzölddel. Ha már zöld, a khaki vagy military zöld is trendi 2017-ben. Ráadásul alapszínnek is vehetjük a ruhatárunkban, és nagyon sok, idén domináló színnel kombinálható, ezért érdemes hangsúlyt kapnia.

A csodás pasztellszínek sokak kedvencei, és ebben semmi fura nincs. Ugyanis amellett, hogy lágyak, finomak és nőiesek, mégis épp elegek ahhoz, hogy a színtelenségből kitörve leheletnyi eleganciát és légiességet varázsoljanak a viseleteinkbe. Akik biztosra akarnak menni, és a pasztellek közül megtalálják azokat az árnyalatokat, amelyek jól állnak nekik, nem fognak bakot lőni. A szinte bárhol, bármikor viselhető alapszínek 2017-ben ráadásul trendik is, akár azt is mondhatnánk, az idei a pasztellszínek éve lesz.

Trend 2017 - ezek a nyár színei

Ugyan nem mindenki szereti, de a rózsaszín és árnyalatai idén is bent maradtak a kalapban. A pink minden árnyalata divatos, legyen szó halvány rózsaszínről vagy az erős fuksziáról. A sárga is új dimenzióba emeli az idei trendet – 2017-ben viszont a narancssárga már nem kap olyan nagy teret, mint eddig. A sárga szerelmesei számtalan árnyalat közül választhatnak. A natúr színek kedvelői a testszín határozott jelenlétének örülhetnek idén – bár ennek a színnek az esetében jó, ha megnézzük, mennyire passzol hozzánk, és hogy tényleg illik-e a bőrünkhöz, hajunkhoz.

A fekete pedig, mint a színek koronázatlan, sötét királynője, tartja meghatározó pozícióját a divatban még akkor is, ha a divatdiktátorok nem emlegetik a legtrendibb színek között. Nélküle el sem tudjuk képzelni a ruhatárunkat, legyen szó a hétköznapokról vagy fontos alkalmakról.

További cikkek trendekről az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top