Öltözködjünk

Így hordd a tavasz legdivatosabb cipőit!

Az idei tavasz legdivatosabb cipői minden kétséget kizáróan a metálfényű lábbelik. Most ezek viseléséhez adunk tippeket.

 

A fehér farmernadrág és egy részben vagy egészben metálfényű cipő hibátlan párosítás. Felülre egy, a lábbeli rózsaarany betéteihez hasonló árnyalatú és textúrájú felsőrészt választottunk. Ha a cipő metálfényű, a táskának nem kötelező szintén annak lennie: elég, ha árnyalatban, stílusban passzol. 

 

A szürke és az ezüst harmonikus rokonok, egy szürke ruhát tökéletesen fel lehet dobni ezüsttáskával és kiegészítőkkel, ahogy a szürke balerinacipőt is különlegessé teszi az ezüst orr. 

 

A metálfényű cipőkhöz jól illenek az erősebb, melegebb színárnyalatok is, például ehhez az arany lábbelihez a téglaszínű nadrág és táska.

A farmering akkor is illene a szettbe, ha nem lenne rajta semmilyen díszítés, de a nadrág és a táska árnyalatával összekacsintó, hímzett madárkák még harmonikusabbá teszik az összhatást.

 

Volt, amikor divatbakinak számított, ma már azonban nemcsak hogy nem tilos, hanem egyenesen szuper divatos egy szetten – vagy akár egyetlen holmin – belül keverni az ezüst és az arany árnyalatait.Ezt az összeállítást viselhetjük majd a melegebb tavaszi napokon, de akár majd egy nyári fesztiválon is.

A cikkben szereplő összes lábbeli az Ara terméke.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top