Öltözködjünk

A stílusos nők 5 tanácsa, ami segít, hogy mindig szupercsinos legyél

Nem kell eszeveszetten követned a legújabb trendeket, és vagyonokat áldoznod a ruhatáradra, hogy stílusos legyél. Az igazán stílusos nők most beavatnak a titkaikba.

A mindenki által csodált stílusikonok titka nem abban rejlik, hogy megszállottan követik a divatot, vagy hogy megszámlálhatatlan pár cipő bújik meg a gardróbjukban. Az első és legfontosabb alapelvük, hogy hűek önmagukhoz és saját stílusokhoz. A trendek és a ruhák csak ez után jöhetnek. Most az igazán stílusos nők adnak 5 olyan tanácsot, amivel könnyen maradhatsz mindig csinos, a saját ízlésed szerint.

Az igazán stílusos nők 5 szokása, amit te is könnyen elsajátíthatsz

1. Készíts leltárt!

Az egyes szezonok elején nézd át a ruhatárad: vizsgáld meg, megvannak-e az elengedhetetlen alapdarabok, és mik azok, amikre már nincs szükséged.

2. Öltözz az alakodhoz!

Úgy is mondhatnánk, mindig olyan ruhákat viselj, amikben magabiztosan és kényelmesen érzed magad. 

3. Öltözz az alkalomhoz!

Még ha nem is határozzák meg a dress code-ot, nagyjából sejtheted, milyen ruha illik az alkalomhoz. Ne rugaszkodj el ettől, csak azért, hogy kitűnj.

4. Ne légy a trendek rabszolgája!

Ha neked nem tetszik a műszőrme, ne viseld csak azért, mert most épp trendi! A fő, hogy azonosulni tudj egy ruhadarabbal – ha ez nincs meg, oda a stílusos külső.

5. Válaszd ki előre, amit viselni fogsz!

Nézd meg milyen lesz a másnapi időjárás, gondold át a várható programod, és válaszd ki már este a másnapi ruháidat. Így kizárt, hogy hibáznál az outfit összeállításakor.

Forrás: Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top