Öltözködjünk

5 nyári divatbaki, amit még mindig túl sokan elkövetnek

Azt hihetnénk, hogy ezektől a divatbakiktól annyian és annyi helyen óvtak, hogy a többség már nem követi el őket. Az utcakép azonban sajnos nem ezt tükrözi. Ezért elmondjuk újra, mert nem lehet elégszer...

Fehér ruha, fekete fehérnemű

A fehér színű, nyári ruhadarabokat igazán kiábrándító látvánnyá teszi, ha alattuk viselt melltartód vagy bugyid fekete. Ne feledd, egy stílusos nő nem teszi közszemlére sem melltartóját sem a bugyiját, ezért az lenne a legjobb, ha semmilyen ruha alatt nem látszana át egyik sem. A testszínű változatokkal elkerülhetsz minden ilyenfajta divatbakit.

5 nyári divatbaki, amit még mindig túl sokan elkövetnek

Pánt nélküli ruhához pántos melltartó

Ha pánt nélküli ruhát vagy felsőt hordasz, részesítsd előnyben a pánt nélküli melltartót! Amennyiben az a mellméreted miatt nem elég, az azt jelenti, hogy bizony a pánt nélküli holmik sem előnyösek. Persze volt ez rosszabb is: amikor a szilikonpántos, cellux ragasztószalag kinézetű melltartópánt volt divatban, ami csak próbált észrevétlen maradni: a valóságban azonban fikarcnyit sem volt diszkrét, csak szimplán ronda. Ma már szerencsére csak nagyon ritkán látni ezt a gyöngyszemet.

5 nyári divatbaki, amit még mindig túl sokan elkövetnek

Leggings és rövid top

Nem lehet elégszer hangsúlyozni: a leggings nem nadrág, nem helyettesíti a farmert vagy a vászonnadrágot. Bölcs döntés, ha nem viseled rövid topokkal, és szűk felsőkkel. Viszont nagyszerűen passzolnak hozzá a tunikák, és a bő fazonú. hosszított pólók, blúzok. És igen, még így is látszani fog, hogy mennyire csinos vagy, anélkül, hogy macskanőnek öltöznél.

5 nyári divatbaki, amit még mindig túl sokan elkövetnek

Szandál, testszínű harisnyával vagy zoknival

Van az az időszak és cipőfazon, amikor jó szolgálatot tehet egy testszínű harisnya vagy zokni: például tavasszal vagy ősszel egy balerinával. De nem nyáron és nem nyitott szandálhoz. Erre még akkor sincs mentség, ha idősebb korban viseli valaki és kényelmi szempontokkal magyarázza a választását. Persze, most joggal lehetsz felháborodva, hogy te bizony soha nem vetemednél ilyesmire, és büszke is lehetsz magadra. Egy esetben van kivétel: ha el akarod riasztani az aktuális szerelmedet, és nem mersz vele szakítani. Elég csak felvenned, az említett párost a következő randitokra, és máris fejvesztve menekül majd. Ha mégsem, nincs jobb tippünk.

5 nyári divatbaki, amit még mindig túl sokan elkövetnek

Cuppanós nyári ruha

A test vonalát követő ruhával semmi gond addig, amíg könnyedén mozogsz benne. De amint felmerül a gyanú,hogy nem kapsz benne levegőt, nem tudsz benne leülni, sőt fellépni sem egy lépcsőre, biztosra veheted, hogy rossz méretet és fazont választottál. A túl szűk ruha a melegben nemcsak kényelmetlen, hanem egészségtelen is: sokkal többet izzadsz majd benne, ráadásul a vérkeringésednek sem tesz jót. Még ha csupán 1-2 kg súlyfelesleg van rajtad, azt is annyira kihangsúlyozza majd, mintha sokkal de sokkal több lenne.

5 nyári divatbaki, amit még mindig túl sokan elkövetnek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top