Öltözködjünk

Nyári alkalmik nem csak esküvőre

Vajon milyen alkalmi ruhákat érdemes venni? Te a legújabb divat szerint választasz, vagy az örök darabokban hiszel? Elmondjuk, szerintünk miért nagyszerű az egyszerű.

Mindenkinek a szekrényében lapul elvileg néhány alkalmi ruha, amit felvehet egy-egy jelentősebb esemény kapcsán. Elvileg, mert ahogy sor kerül a nagy napra, rendre rájövünk, hogy bizony kihíztuk, kifogytuk vagy már egészen egyszerűen meguntuk a bevethető darabokat. De vannak olyan alkalmak is, amelyekre még a szebb ruháink közül sem vehetünk fel bármit: esküvőn például leginkább fehérben, de feketében sem illik megjelenni, így a jól bevált kis fekete azért sem jó választás. Na meg nyáron eleve többen kerülik a sötét darabokat, így sokszor nincs más hátra, mint az, hogy vegyünk egy új, izgalmas darabot.

Ha esküvőre megyünk, mindenképpen érdemes elegáns darabot viselni. A megfelelő színválasztás mellett azonban azt se felejtsük, hogy a menyasszonyt nem illik, sőt nem szabad túl öltözni. Alkalmanként előre megmondják, milyen lesz az esküvő stílusa, ez pedig nagy segítség lehet a ruhaválasztásban. De legyen szó bármilyen alkalomról, szerencsés, ha olyan ruhát viselünk, amelyet egy könnyű felsővel szuperelegánssá varázsolhatunk, de ha vidám összejövetelre, étkezésre, táncra is sor kerül, a felsőt levetve nyugodtan élvezhetjük a mulatságot.

Nyári alkalmik nem csak esküvőre

Ha nem akarsz lesre futni, egy-két pasztellszínű ruhát mindenképpen tarts otthon. Azokat ugyanis alkalomtól függően szinte bárhol viselheted, mégsem mennek ki könnyen divatból. Arról nem is beszélve, hogy trendi kiegészítőkkel divatossá is teheted az alapdarabokat bármikor. Az egyszerű mintás, szolid ruhák is tökéletes alapok ahhoz, hogy vagány, egyedi alkalmikat varázsolj belőlük olyan kiegészítőkkel, amelyekkel a saját képedre formálhatod ezeket a darabokat is. Na és az esküvőt kivéve az összes alkalomra ott a kis fekete, az örök kedvenc, amit ugyancsak feldobhatsz a színes, stílusos darabokkal. Összegezve tehát: legyen néhány olyan alapdarabod, amit bármikor felkaphatsz és alkalomhoz illően formálhatsz a kiegészítőkkel.

További cikkek a trendekről az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top