Öltözködjünk

A jövőben a gardróbszekrény mossa ki a ruháinkat

Csak beakasztod a piszkos ruhát a gardróbba, és tisztán veszed ki. El tudsz képzelni ennél nagyszerűbb és egyszerűbb lehetőséget? Bámulatos ötlet, alig várjuk a megvalósítást. Íme a mosógépgardrób.

Az egyik világhírű elektronikai márka rukkolt elő a mosógépgardrób futurisztikus koncepciójával. A masinába, mely ránézésre inkább egy hűtőszekrényre hasonlít, csak be kell akasztanunk a ruháinkat, majd választhatunk a különféle funkciók közül, hogy mit tegyen vele.

A jövőben a gardróbszekrény mossa ki a ruháinkat

A gép forró gőz segítségével fertőtleníteni is tudja a ruhákat, de lehetőség van arra is, hogy csak felfrissítse, szagtalanítsa, illatosítsa azokat. Ráadásul a vasalással sem kell bajlódnunk, ugyanis a gép meleg levegő segítségével ki is simítja az anyagot.

A high tech gardrób mindemellett képes felmérni a ruhák állapotát, és ha valamelyik ruhadarab karbantartásra vagy javításra szorul, okotelefonos alkalmazás segítségével figyelmezteti erre használóját.

Mint az álom, olyan. És amíg mindez megvalósul, érdemes a legújabb mosó- és szárítógépeket kipróbálni. Hasznos tippeket olvashatsz a választáshoz.

Forrás: tuvie.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top