Öltözködjünk

Kipróbáltuk: ezt teszik a fürdőruhák egy átlagos nő testével

Számtalan tanácsot olvashatunk a magazinokban arról, hogy milyen alkatra milyen fürdőruhát érdemes venni. Kipróbáltunk néhány ötletet egy átlagos, hús-vér nőn, és kendőzetlen képeken mutatjuk meg a valóságot.

A legapróbb

Kezdjük a legelőnyösebb képpel, kezeljük ezt egyfajta kiindulási pontként. Tapasztalataink szerint nem jellemző, hogy a stílustanácsadók azt ajánlanák, vegyünk minél kevesebbet takaró fürdőruhát.

Ezt teszik a fürdőruhák a testeddel

Fotósorozatunkból mégis az derül ki, hogy egy nem különösebben modellalkatú, de 36-os méretű, átlagosnak mondható nőn pont ez a változat volt a legmutatósabb. A hatást nyilván pozitív irányba befolyásolja, hogy szélesebb csípőn egyszínű, sötét alj látható, míg a kisebb mellkast optikailag némileg arányosabbá teszi a keresztbe csíkos felsőrész.

Mintákkal osztva

Jellemző tanács, hogy a szélesebb csípőt osztott geometriai mintával tegyük kisebbé, a keskenyebb mellkast pedig virágmintával, fodrokkal, valami harsányabb megoldással dobjuk fel, úgyhogy ezt is kipróbáltuk.

Ezt teszik a fürdőruhák a testeddel

Nem rossz, nem rossz, de szerintünk még mindig az első változat vezet. Szerintetek ez jobb?

Csíkos alul-felül

A keresztben csíkos holmikkal kapcsolatban általában óvatosságra intenek minket és valóban, nagyon fontos a csíkok szélessége, színe, ritmusa.

Ezt teszik a fürdőruhák a testeddel

Jelen esetben egy aránylag széles kék-fehér csíkokból álló kétrészes fürdőruhát néztünk meg, és bizony egyértelműen látszik, hogy míg felül szépen kiegyensúlyoz, addig alul nem feltétlenül a legjobb hatást kelti. De azért nem dobnánk ki, ha lenne ilyenünk.

Tiszta fekete

Mivel modellünknek nem túl vékony a dereka, kíváncsian vártuk, a sokszor ajánlott szabású fekete egyrészes fürdőruha vajon milyen hatást kelt rajta. Nos, nem voltunk elájulva.

Ezt teszik a fürdőruhák a testeddel

Nyilván az adott dressz szabása és mérete sem volt a legtökéletesebb, de egyértelmű, hogy nem igazán tölti be funkcióját.

Mintás karcsúsító

A szintén egy-két mérettel nagyobb, ám jobban szabott és a mellrészen szivaccsal megerősített mintás fürdőruha azonban kellemes meglepetést szerzett.

Ezt teszik a fürdőruhák a testeddel

Sikerült optikailag vékonyabb derekat produkálni, más kérdés, hogy ezért a hatásért érdemes-e lemondani a has barnulásáról és a kényelemről?

Alul fekete úszáshoz

Akik komolyan veszik a vízi sportokat, azok valószínűleg ragaszkodnak az úszódresszekhez, ezért ebből a műfajból is kipróbáltunk két verziót.

Ezt teszik a fürdőruhák a testeddel

A széles csípő – kisebb mell alkatra általában azt szokták javasolni, vegyünk alul sötét, felül mintás fürdőruhát, úgyhogy megörültünk ennek a dressznek. Azonban, bár kifejezetten jó szabása van, a konkrét modellen szerintünk nem túl előnyös sajnos.

Sellőbőrben

Ezért a csillogó kék úszódresszért igazán odavoltunk, nagy reményeket tápláltunk vele kapcsolatban.

Ezt teszik a fürdőruhák a testeddel

A szabása is remek és ez az anyag végtelenül dögös. Nem is lehettünk volna csalódottabbak a képeket látva. Attól tartunk, hogy ez megoldás tényleg csak nagyon vékony, áramvonalas nőkön áll jól, mi maradunk a bikiniknél.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top