Öltözködjünk

Ilyen lesz Meghan Markle menyasszonyi ruhája

A brit sajtó szerint Meghan Markle már túl van az első esküvői ruhapróbáin, napjaink egyik legfelkapottabb divattervezőjénél.

Erdem Moralıoğlu tervezheti Meghan Markle menyasszonyi ruháját. A brit Express értesülései szerint Harry herceg jegyese már ruhapróbákon is járt a tervezőnél.

GettyImages

Az angol fogadóirodák szerint 2/1 az esélye, hogy valóban Erdem tervezi majd a jövő év legfontosabb esküvői ruháját. A tervező édesapja török, édesanyja pedig angol, így van közvetlen brit kötődése. Ráadásul Kanadában született, és részben ott is nőtt fel, mely ország Meghan Markle „fogadott hazája” is, ez pedig tovább növeli annak a valószínűségét, hogy vele tervezteti meg menyasszonyi ruháját a leendő hercegné.

Erdemnek egyébként nincs esküvői kollekciója, ugyanakkor szinte minden bemutatóján felbukkannak olyan darabok, melyek menyasszonyi ruhának is beillenének. Íme, néhány ilyen:

Megnézem
Összes kép (10)

Arra, hogy láthassuk Meghan Markle menyasszonyi ruháját, jövő év május 26-ig kell várnunk, akkorra tűzték ugyanis ki esküvőjük napját Harry herceggel. A dátumot nem a brit királyi tradíciók szerint választották meg, mert a megszokott hétköznap helyett szombatra esik, így a szigetország lakói elesnek egy munkaszüneti naptól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top