Öltözködjünk

Diana gyémántjaival jegyezheti el szerelmét Harry herceg

Bár Diana hercegnő jegygyűrűjét Vilmos herceg adta Kate Middletonnak, azért Harry herceg is egy édesanyjához kapcsolódó ékszerrel jegyezheti el Meghan Markle-t.

Minden valószínűség szerint küszbön áll Harry herceg és Meghan Markle eljegyzése. Ennek kapcsán pedig az egyik legtöbbeket foglalkoztató kérdés az, hogy vajon milyen eljegyzési gyűrűvel jegyzi el majd szerelmét Harry. 

Getty

Mint ismeretes, Vilmos herceg Diana heregnő jegygyűrűjével kérte meg Kate Middleton kezét 2010-ben. Sajtóértesülések szerint Harry herceg is egy édesanyjához kapcsolódó ékszerrel jegyzi majd el Meghan Markle-t: egy direkt erre az alkalomra készülő gyűrűvel, melyet Diana hercegnő egyik gyémántokkal díszített brossából alkotnak meg.

Katalin hercegné az eljegyzési gyűrűn kívül Diana hercegnő több ékszerét is megkapta az elmúlt években. Ha Harry herceg feleségül veszi Meghan Markle-t, minden bizonnyal rajta is viszontláthatjuk majd Diana legendás ékszerkollekciójának néhány darabját.

metro.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top