Öltözködjünk

Menyasszonyi ruhában látták Harry herceg barátnőjét – fotó

Meghan Markle kész feladni színészi karrierjét Harry hercegért.

Menyasszonyi ruhában látták Harry herceg barátnőjét, Meghan Markle-t egy torontói szállodában. A színésznő a Briliáns elmék című sorozat forgatásán viselte a ruhát, karaktere, Rachel Zane ugyanis – mint ahogy azt már a sorozat rendezője is megerősítette egy nyilatkozatában – a hetedik évadban hozzámegy párjához, Mike Ross-hoz. 

A karaktert valószínűleg az esküvővel írják ki a sorozatból, ami egyben azt is jelenti, hogy jó eséllyel közeleg Meghan és Harry herceg eljegyzésének bejelentése.

Markle tisztában van azzal, hogy ha Harry herceg felesége lesz, fel kell adnia színészi karrierjét, hiszen hercegnéként nem szerepelhet majd sorozatokban és filmekben. A Daily Starnak nyilatkozó forrás szerint azonban Meghan örömmel hozza meg ezt az áldozatot szerelméért. Hercegnéként pedig valószínűleg még inkább beleveti mgát a jótékonysági munkába, melyet az Unicefnél már megkezdett.

mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top